Fost analist Goldman Sachs: Bitcoin va atinge valoarea de 100.000 de dolari

14 august 2019 pretul bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Odata cu bull run-ul inceput in luna aprilie, Bitcoin a atins un nivel in care se pare ca se consolideaza confortabil. Potrivit lui Murad Mahmudov, acest lucru ar putea continua destul de mult timp de acum incolo. Acesta considera ca este momentul sa ignoram scaderile pe timeframe-uri mici si sa ne concentram asupra imaginii mai mari. Mahmudov, fost analist Goldman Sachs, acum trader crypto, considera ca Bitcoin va atinge valoarea de 100.000 de dolari.

Intr-un tweet recent, analistul a declarat ca traderii trebuie sa se concentreze pe timeframe-uri mai mari. “La prima vedere, aceasta arata ca o scadere pentru saptamana viitoare, dar intuitia imi spune ca exista o acumulare constanta la aceste niveluri. Nu incercati sa va orientati numai pe perioade scurte de timp, dati zoom out, priviti imaginea de ansamblu si aveti incredere la scala mare. In opinia mea, BTC va ajunge la 100k dolari”, a spus acesta.

Mahmudov, chief information officer in cadrul fondului de investitii crypto Adaptive Capital, a analizat nivelurile cheie de suport ale monedei si a declarat ca valoarea de 10.800 de dolari este nivelul de sprijin. Fost analist Glodman Sachs, Mahmudov a declarat ca nu intentioneaza sa dea sfaturi financiare, insa ar investi la fiecare nivel de sprijin: “Daca as fi un om de pariuri, as adauga rabdator si incet la fiecare suport cheie”.

Previziunea de pret a lui Mahmudov, de 100.000 de dolari, sustine declaratiile recente ale mai multor analisti. Anthony Pompliano, co-fondatorul companiei de gestionare a crypto-activelor Morgan Creek Digital Assets, a prezis aceeasi valoare pentru BTC: 100.000 de dolari. Mai mult decat atat, acesta a dat si un termen, fiind de parere ca Bitcoin va atinge acest ATH pana la sfarsitul anului 2021.

Si previziunile pe termen scurt sunt bullish. Nigel Green, CEO-ul gigantului financiar DeVere Group, a declarat ca recentele miscari ale pretului Bitcoin arata ca principala cryptomoneda incepe sa-si consolideze statutul de aur digital. Acesta crede ca BTC va atinge foarte curand valoarea de 15.000 de dolari. Nicholas Merten , realizatorul emisiunii YouTube DataDash, considera ca Bitcoin va atinge o valoare cuprinsa intre 15.000 si 20.000 de dolari in urmatoarele saptamani.

Sursa: https://cointelegraph.com/news/bitcoin-going-to-100k-after-steady-accumulation-says-crypto-trader

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *