Tone Vays: Bitcoin poate ajunge la un all time high de 100k

30 ianuarie 2020 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Tone Vays, fostul analist de risc in cadrul Bear Stearns, spune ca inca crede ca Bitcoin va cunoaste o corectie importanta inainte de a incepe un alt rally pe termen lung. Cu toate acestea, actiunea recenta in ceea ce priveste evolutia BTC il face sa se simta bullish cel putin pe termen scurt. Potrivit lui Vays, cel mai mare test pentru Bitcoin in acest moment este depasirea pragului atins de cryptomoneda rege in luna iulie a anului trecut, ca cursul era de aproximativ 13.900 de dolari per unitate. Vays a facut si o predictie pe termen lung: daca BTC poate atinge all time high-ul anterior, de aproximativ 20.000 de dolari, urmatorul prag este cel de 100.000 de dolari dupa aceea.

Atata timp cat saptamana aceasta se poate inchide cu peste 9.000 de dolari pentru un BTC, devin taur pentru luna februarie… Sunt gata sa declar inceputul unui bull market? Nu. Avem un minim mai mare, un maxim mai mic, dar avem nevoie de un maxim mai mare. Nu ma deranjeaza sa cumpar Bitcoin la peste 13.900 USD. Nu ma deranjeaza sa cumpar Bitcoin aici. Poate imi voi vinde masina. Poate imi voi vinde apartamentul. Nu știu, ma gandesc la ceva. Nu am absolut nicio problema nici in a cumpara Bitcoin la 20.000 de dolari. Nu am nicio problema sa fac asta pentru ca atunci voi fi 99% sigur ca BTC-ul meu va ajunge la 100k de dolari”, a spus Tone Vays, invitat Bitcoin Romania in toamna anului trecut.

Predictii asemanatoare despre crestere cursului BTC a facut recent si Charlie Lee, creatorul Litecoin. Acesta considera ca halving-ul care va avea loc in luna mai a acestui an ar putea avea un efect cel putin pe termen scurt. Lee a declarat ca prevede o crestere a cursului per unitate inainte de halving, eveniment care va reduce la jumatate recompensa pe care minerii o primesc.

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=oJw9Uy4q504

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV