Sarbatorile din acest an, mai frumoase cu Bitcoin

23 decembrie 2019 bitcoin, Bitcoin Romania

Articol scris de Alexandra Popescu

Sarbatorile reprezinta un prilej prin care ne putem arata iubirea si aprecierea fata de oamenii din jurul nostru. In timp ce tehnologia avanseaza, ideile de cadouri au devenit din ce in ce mai originale si ofera posibilitatea de a daruri dintr-o gama larga de variante. Va oferim o lista de idei prin care poti folosi cryptomonedele pentru a face un cadou de neuitat de Craciun.

Bitcoin este un subiect de interes in ziua de azi, astfel incat exista o multitudine de magazine online care accepta plata in cryptomonede si fac posibila livrarea produselor in intreaga lume. Sunt site-uri care transforma sarbatorile in adevarate surse de inspiratie pentru iubitorii domeniului IT. Acestea fac posibila achizitionarea de produse tehnologice, cu livrare gratuita, prin care modalitatea de plata este prin BTC. O alta varianta de cadou pentru pasionatii de jocuri vine de la Microsoft. Aici puteti utiliza Bitcoin care este depus intr-un cont, in urma caruia achizitionati pe langa jocuri, filme sau aplicatii pentru Windows si Xbox.

Un cadou inedit in perioada rece este o calatorie alaturi de cei dragi intr-un loc de vis. Exista agentii de turism cu peste 100 de destinatii de vacanta. De curand multe dintre ele au introdus si plata cu crypto si de asemenea, ofera pe langa biletele de avion si camerele de hotel, inchirierea de autoturisme si coordonarea calatoriilor in interes de serviciu. Astfel poti oferi experiente noi si inedite printr-un singur click.

Daca vreti in schimb sa le oferiti oamenilor dragi din viata voastra oportunitatea de a-si alege singuri cadoul de Craciun, le puteti face un cont pe platforma noastra de trading accesand trade.bitcoinromania.ro. Astfel puteti face un cadou original pentru pasionatii de crypto si sa ii surprindeti prin inovatia tehnologica. Daca siguranta este unul dintre criteriile cu care va confruntati in momentul achizitionarii unei cryptomonede, Bitcoin Romania va ofera linistea de care aveti nevoie prin BTR Vault care va protejeaza fondurile.

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *