Potential pentru castiguri: BTC poate atinge valori ridicate

20 decembrie 2019 bitcoin, cryptomoneda

Articol scris de Cristina Dinica

Bitcoin a depasit din nou pragul de 7.200 de dolari, dupa ce saptamana anterioara a fost marcata de un trend bearish. Cresterea semnificativa din cursul zilei de miercuri a oferit analistilor ocazia sa faca predictii optimiste. Printre acestia se numara Michaël van de Poppe, care a declarat ca exista potential pentru castiguri pe termen scurt: “pana acum toata lumea se temea sa cumpere, erau lumanari rosii si diagrame de 3k de dolari + sentiment general bearish. Acum toata lumea se grabeste sa cumpere din nou, intrucat pretul a crescut cu 750 de dolari”, a spus acesta.

Tim Draper, un important investitor din Silicon Valley, unul dintre cei mai bullish promotori ai cryptomonedelor, a confirmat ca isi mentine predictia potivit careia BTC va atinge suma de 250.000 de dolari pana in 2022. Draper este fondatorul Universitatii Draper pentru antreprenori si al Draper Associates, firma care a investit in Tesla, Skype, Twitter, precum si in Tezos (XTZ).

Acesta a declarat ca prevede o crestere imensa chiar si la sfarsitul anului 2020, la doar o jumatate de an de la halving – injumatatirea recompenselor pentru mineri. “Daca efectuati o analiza tehnica, se pare ca la sase luni de la injumatatire vom atinge 250.000 de dolari pentru Bitcoin”, a spus el. Draper a mentionat ca, la nivelurile actuale, Bitcoin este “unde ar trebui sa fie” in conformitate cu o astfel de analiza tehnica. Pana atunci insa, numarul celor interesati de cryptomonede este in continua crestere. Draper considera ca acest lucru se intampla deoarece o multime de oameni daruiesc Bitcoin drept cadou de sarbatorile din acest an.

Mai mult decat atat, Draper considera ca exista potential pentru cresterea pretului BTC, nu numai datorita halving-ului. Potrivit acestuia, un rol cheie in adoptarea in masa a aceasta va fi jucat de femei: “Cred ca se vor deschide portile adoptarii in masa, deoarece se dovedeste ca femeile fac aproximativ 75-80 la suta din cumparaturi si momentan doar 1 din 15 portofele Bitcoin este detinut de o femeie. Asadar, odata ce femeile isi dau seama ca irosesc 2,5-4 la suta de fiecare data cand folosesc cardul de credit, vor incepe cu siguranta sa caute o solutie mai buna”, a spus Draper.

Sursa: https://u.today/tim-draper-bitcoin-price-to-hit-250000-6-months-after-btc-halvening-thanks-to-women

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *