Bitcoin mai bun decat aurul

7 ianuarie 2020 aur, bitcoin

Articol scris de Alexandra Popescu

Exista o disputa aparent nesfasita intre investitori in ceea ce priveste Bitcoin si aur. Parerile sunt impartite, ambele tabere venind cu argumente solide pentru alegerea lor. Cu toate ca exista multi oameni care privesc neincrezatori catre cryptomonede, sustinatorii declarati ai BTC-ului, dar si multi altii noi, vin in sprijinul tehnologiei. Agentia financiara Weiss Ratings ia partea monedei digitale emblematice, explicand motivele pentru care Bitcoin este un avantaj pentru lume in comparatie cu aurul.

Filiala Weiss Crypto Ratings a agentiei evalueaza diversele aspecte ale diferitelor cryptomonede si chiar le claseaza. In anul precedent a redus de doua ori scorul tehnologic al EOS pentru lipsa descentralizarii in proiecte. In prezent, agentia se arata de partea BTC-ului in competitia dintre aur si moneda digitala. Intr-un tweet postat recent Weiss foloseste cuvintele „insesizabil si extrem de portabil” pentru a explica fenomenul Bitcoin. Postarea continua prin argumentele potrivit carora BTC, spre deosebire de aur, nu poate fi confiscat. Oricine poate trimite orice cantitate de crypto in aproape orice loc de pe planeta cu costuri relativ mici si extrem de rapid.

Aurul are o valoare intrinseca dincolo de raza de actiune a unui guvern. Dar tot vine cu riscul de a fi confiscat. Bitcoin este extrem de portabil. Poate fi transferat aproape oriunde pe planeta, cu costuri banale si viteza extraordinara”, a postat Weiss Crypto Rating pe contul personal de Twitter.

Un alt sustinator al cyptomonedelor in aceasta lupta de suprematie dintre Bitcoin si aur este Yuri Molchan, cunoscutul scriitor de stiri de la U.Today. Yuri este un jurnalist interesat de tehnologie si inovatii tehnologice si considera ca atat blockchain, cat si cryptomonedele, au un potential mare de a transforma lumea in viitor.

Sustinatorii cryptomonedelor declarau inca de acum doi ani ca Bitcoin poate egala sau chiar depasi aurul. Avantajele pe care le aducea BTC in acea perioada au crescut acum si sunt privite cu mai multa incredere. Moneda rege are avantajul de a fi descentralizata, este mult mai usor de stocat si tranzactionat, in comparatie cu rivalul sau. Gemenii Winklevoss afirmau ca moneda digitala este o investitie mai buna din toate punctele de vedere.

Sursa: https://u.today/bitcoin-is-much-better-than-gold-unseizable-and-extremely-portable-weiss-ratings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *