Robocoin ATM pe Capitol Hill, curand Bucuresti

14 aprilie 2014 bancomat

Articol scris de BitcoinRomania

ATM Robocoin Capitol

Compania Robocoin a fost invitata de democratul Jared Polis sa demonstreze ATM-ul si cumpararea de bitcoin pe Capitol Hill. Acest ATM este  acelasi model care va fi lansat si in Romania (posibil luna aceasta).

„Cred că ar putea fi cea mai rapidă cale în lume pentru a obține Bitcoin” a declarat CEO-ul Robocoin Jordan Kelley.


În februarie, senatorul Joe Manchin (Virginia), a scris o scrisoare autorităților de reglementare facand un apel catre guvernul Statelor Unite de a interzice Bitcoin „și să oprească această valută periculoasa de a afecta ‘hard-working’  americani ”

Aceste observații -la care intre timp Joe Manchin a renuntat- sunt ceea ce l-a inspirat pe Rep. Polis pentru a ajuta la organizarea demonstratie Robocoin ATM.

„Când am văzut că politicieni seriosi vorbesc de interzicerea unui concept care are beneficii uriase pentru umanitate”, a spus Polis, care a fost un antreprenor IT înainte de a începe cariera în Congres, „am decis să intervin și să arat că sunt aici persoane care au un punct de vedere diferit: că monedele alternative imbunatatesc libertatea, maresc oportunitățile economice, în special pentru cei care traiesc in conditii dezavantajoase, si pot reduce costurile de tranzacționare per ansamblu in economie „.

sursa: time.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *