Protocolul TRON a depasit un milion de adrese

27 decembrie 2018 tron

Articol scris de Cristina Dinica

Bitcoin Romania

Pe parcursul ultimului an, cryptomonedele au ajuns in mainstream in primul rand datorita trendului ascendent cunoscut de piata in ultimele saptamani ale lui 2017, dar si ca urmare a actiunii de promovare din partea mai multor celebritati din intreaga lume. Perceptia publicului larg in ceea ce priveste piata crypto este poate cel mai bine evidentiata de numarul in crestere de utilizatori. Protocolul blockchain TRON a depasit un milion de conturi de utilizator, potrivit datelor dezvaluite recent.

Misha Lederman, cofondator al proiectului partener TRON, IAmDecentralized.org, a confirmat pe contul sau Twitter ca reteaua numara acum peste un milion de adrese. Acest prag s-a atins pe parcursul a 184 zile, mai precis la 6 luni de la lansarea retelei principale. “Spre comparatie, Ethereum a ajuns la 1 milion de conturi pe 22 ianuarie, in 542 de zile sau 18 luni de la lansarea Mainnet-ului ETH”, a scris el. Numarul mare de utilizatori este dovada concreta a faptului ca TRON este pe cale de a intra in epoca adoptarii in masa.

TRON este un protocol descentralizat, bazat pe tehnologia Blockchain, care sta la baza unui ecosistem de divertisment bazat pe continut. Mai precis, TRON foloseste Blockchain pentru a face posibila partajarea continutului pe internet chiar de catre artisti, muzicieni sau autori, fara a apela la companii precum YouTube, Apple sau Facebook. TRON este una dintre cele mai utilizate retele blockchain de pe piata, iar fondatorul Justin Sun si-a propus o continua extindere, dorind sa devina ecosistemul principal pentru dezvoltatorii care doresc sa creeze aplicatii descentralizate (DApps).

Luna trecuta co-fondatorul TRON, Justin Sun, a anuntat ca jucatorul de baschet Kobe Bryant va participa la summit-ul international niTROn 2019 ce va avea loc in San Francisco in luna ianuarie 2019. Viitoarea aparitie a lui Bryant la summitul Tron este inca o dovada a faptului ca piata crypto a patruns in mainstream, depasind statutul de subiect de nisa.

 

Sursa: https://cointelegraph.com/news/tron-reaches-one-million-user-addresses-in-six-months-since-launch

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *