Pretul Bitcoin iubeste Valentine’s Day

14 februarie 2020 bitcoin

Articol scris de Alexandra Popescu

Bitcoin a atins un pret record pentru acest an, ajungand la suma de 10.000 de dolari, iar agentia americana Weiss Crypto Rating a acordat calificativul A- pentru avantajele pe care le are cryptomoneda. Intre timp, altcoins si-au continuat cresterea in ultimele saptamani, depasind chiar profiturile cumulate de BTC de la inceputul anului si confirmand tendinta ascendenta prevazuta de analisti. Alte analize au aratat ca anumite zile ale saptamanii ofera investitorilor sansa de a face profituri mari. De-a lungul anului 2019, de exemplu, datele au aratat ca vineri a fost cea mai buna zi pentru achizitionarea de cryptomonede in comparatie cu alte zile. Astfel, aceasta vineri ar putea prezenta o oportunitate pentru cumparare, intrucat Valentine’s Day se intampla sa cada in cea mai buna zi a saptamanii.

Inca din anul 2015, Ziua Indragostitilor a fost pozitiva pentru Bitcoin si alte cryptomonede precum ETH si XRP. Daca un investitor ar cumpara aceste monede digitale de aceasta sarbatoare in fiecare an, ar recupera un profit total de peste 24% in cazul BTC, 20% pentru Ether si 16% pentru Ripple. Pretul Bitcoin a aratat o crestere constanta in cele 24 de ore de Valentine’s Day de-a lungul anilor. Volumul de tranzactionare a fost mereu pozitiv in aceasta zi, dar s-a ridicat constant, ceea ce inseamna ca piata se maturizeaza. De exemplu, tranzactiile zilnice ale BTC-ului sunt astazi de patru ori mai mari decat cele de la inceputul anului 2015.

In zilele de 13 februarie cryptomonedele mentionate prezinta un randament mult mai mic decat in ziua urmatoare. Prin urmare, putem presupune ca un investitor ar obtine castiguri surprinzatoare in data de 14 februarie. Bitcoin si altcoins ar putea determina investitorii sa cumpere in aceasta perioada.

Bitcoin Romania sarbatoreste Valentine’s Day pana la sfarsitul saptamanii cu o promotie pentru voi! Beneficiati la cumpararea de cryptomonede atat de pe platforma trade.bitcoinromania.ro, cat si prin reteaua de ATM-uri cu 0% comision. Nu uita sa investesti in crypto cu aceasta promotie! Incercam sa va oferim cel mai avantajos curs de fiecare data!

Sursa: https://cointelegraph.com/news/bitcoin-price-loves-valentines-day-as-historic-data-favors-bulls

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *