Max Keizer: BTC va atinge un all time high de 400k dolari

17 februarie 2020 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Bitcoin va atinge un all time high de 400k dolari, a declarat Max Keizer, fondatorul Heisenberg Capital. Acesta a declarat in cadrul unui interviu recent ca vechea predictie de 100.000 USD este acum prea conservatoare. “Imi cresc oficial pretul-tinta pentru Bitcoin – si am facut aceasta predictie prima oara cand BTC era 1 dolar – am spus ca aceasta poate merge la 100.000 USD. Cresc tinta oficiala pentru prima data în opt ani, o sa creasca la 400.000 de dolari”, a declarat specialistul.

Max Keizer este un cunoscut sustinator al cryptomonedelor inca de la inceputul pietei crypto, el cumparand Bitcoin inca din zilele in care pretul era de un dolar/unitate. De-a lungul anilor, acesta si-a exprimat sprijinul pentru cryptomonede, incurajandu-i si pe altii sa investeasca. Fostul trader Wall Street este, de asemenea, un puternic sustinator al BTC, despre care considera ca va domina piata crypto.

Keizer a vorbit despre efectele coronavirusului asupra pietelor globale, dar in special asupra pietei crypto, care pare sa creasca si din cauza acestei situatii. Analistul nu se lasa afectat de volatilitatea pe termen scurt, declarand ca Bitcoin este “la fel de atractiv” la nivelurile actuale cum a fost si la momentul predictiei sale initiale: “Vestea buna este ca Bitcoin, la 10.000 de dolari sau 9.300 de dolari, este la fel de atragator ca atunci cand era 100 de dolari”.

Desi Keizer nu a setat un termen exact pentru predictia sa de 400k dolari per unitate, exista si alti specialisti care au confirmat si un interval de timp specific. Tim Draper, investitorul miliardar din Silicon Valley, considera ca BTC va ajunge la cursul de 250k USD pana in anul 2024. Tone Vays, fostul analist de risc in cadrul Bear Stearns si invitat al Bitcoin Romania pentru seminarul de anul trecut, este de asemenea bullish. Potrivit lui Vays, daca BTC poate atinge all time high-ul anterior, de aproximativ 20.000 de dolari, urmatorul prag este cel de 100.000 de dolari. Keizer ramane totusi unul dintre cei mai optimisti crypto bulls, randamentele de 40 de ori intrecand orice asteptari.

 

Sursa: https://www.fr24news.com/A/2020/02/max-keizer-raises-bitcoin-price-target-to-400000.html

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *