Numarul tranzactiilor zilnice XRP atinge valori exorbitante

30 octombrie 2019 ripple

Articol scris de Cristina Dinica

Perceptia publicului larg in ceea ce priveste piata crypto este cel mai bine evidentiata de numarul in crestere de tranzactii. Numarul mare de tranzactii, dar si de utilizatori de wallet-uri, reprezinta dovada concreta a faptului ca monedele digitale se indreapta catre adoptarea in masa. Numarul tranzactiilor zilnice XRP se situeaza la un nivel semnificativ, ajungand aproape de maximul istoric de aproximativ 1,70 milioane.

Potrivit tracker-ului de statistici crypto BitInfoCharts, numarul tranzactiilor zilnice XRP reprezinta acum mai mult de 50% din numarul total al tranzactiilor cu cryptomonede din ultimele 24 de ore. Numarul de tranzactii ETH plaseaza principalul altcoin pe locul al doilea, in timp ce BTC si Bitcoin SV (BSV) impart cel de-al trilea loc in topul numarului de tranzactii zilnice.

All time high-ul in ceea ce priveste numarul total de tranzactii zilnice cu XRP a fost atins pe parcursul bull run-ului din piata crypto, din luna decembrie a anului 2017. Pe 21 octombrie 2017, XRP prelucra aproximativ 730.000 de tranzactii zilnice, pentru ca doar opt zile mai tarziu sa se inregistreze un ATH de peste 1,6 milioane de tranzactii zilnice. Mai precis, cresterea de peste 100% a avut loc in aproximativ o saptamana. De atunci, XRP urmareste un nou potential constant in tranzactiile zilnice.

Potrivit analistilor, unul dintre motivele pentru acest boom ar putea fi urmatorul eveniment al lui Ripple, care va avea loc in Singapore in perioada 7-8 noiembrie. Evenimentul Swell reuneste unii dintre cei mai importanti experti din lume in domeniul politicilor, platilor si tehnologiei pentru discutii referitoare la platile globale. Invitatul special al conferintei Swell de anul trecut a fost Bill Clinton, fostul presedinte american, un cunoscut sustinator al noilor tehnologii.

Un alt motiv pentru cresterea numarului de tranzactii este, potrivit specialistilor, parteneriatul Ripple cu serviciul de plata Moneygram, care doreste extinderea modurilor de utilizare a XRP, potrivit declaratiilor CEO-ului Ripple, Brad Garlinghouse. Valoarea XRP la momentul publicarii articolului este de 0.2935 dolari, potrivit datelor CoinMarketCap.

Sursa: https://ihodl.com/topnews/2019-10-30/xrp-accounts-50-crypto-transactions/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *