Bill Clinton este invitatul special la conferinta Ripple Swell

1 august 2018 ripple

Articol scris de Cristina Dinica

Conferinta anuala Swell, sustinuta de Ripple, va incepe in acest an pe 1 octombrie, cu un discurs din partea fostului presedinte Bill Clinton. Swell reuneste specialisti si lideri de opinie din sectoarele financiar, tehnologic si politic. Conferinta Ripple va avea loc in San Francisco, orasul in care este fondat start-up-ul. Scopul evenimentului este acela de a propune si alte moduri in care tehnologia Blockchain si cryptomonedele pot fi folosite in beneficiul societatii.

bill clinton

Participantii vor avea ocazia sa auda speakeri din companii de servicii financiare care utilizeaza tehnologia Blockchain, sa invete despre noi oportunitati de piata si sa inteleaga diferitele moduri in care se poate realiza reglementarea activelor virtuale. Potrivit unui tweet de la Ripple, fostul presedinte american Bill Clinton este vorbitorul care va lansa editia din acest an a conferintei Swell.

Comunicatul de presa Ripple a recunoscut meritele lui Bill Clinton, cel de-al 42-lea presedinte al Statelor Unite, in domeniul digital. “Presedintele Clinton a ajutat la introducerea unei perioade de adoptare si crestere extrema a Internetului, formandu-l in ceea ce este in zilele noastra. El a stabilit, de asemenea, programe care au adus noi tehnologii in comunitatile defavorizate din intreaga lume”, sunt de parere cei de la Ripple.

Prezenta presedintelui Clinton la eveniment va include, de asemenea, o sesiune de intrebari si raspunsuri cu Gene Sperling, membru in Consiliul de Administratie Ripple. Sperling, care s-a alaturat companiei in anul 2015, a lucrat ca director si consilier al Consiliului Economic National atat cu Bill Clinton, cat si cu Barack Obama.

Ripple a atras atentia mass-media pentru capacitatea sa de a aduce inovatie, dar si prin donatiile substantiale realizate. Prima conferinta Swell, din 2017, a avut loc ca urmare a numeroaselor solicitari venite din partea clientilor. Acestia au cerut companiei sa reuneasca lideri din sectorul bancar si Blockchain care “se angajeaza sa schimbe modul in care banii circula in lume in ziua de azi”.

 

Sursa: https://ripple.com/insights/president-bill-clinton-keynotes-swell-2018/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *