MoneyGram doreste extinderea utilizarii solutiei On-Demand Liquidity a Ripple

29 octombrie 2019 ripple

Articol scris de Cristina Dinica

Brad Garlinghouse, CEO-ul Ripple, a declarat ca MoneyGram depune eforturi in mod constant pentru a extinde rapid utilizarea XRP pentru platile transfrontaliere. Intr-un nou interviu in cadrul Fintech Week 2019, Garlinghouse a facut publice informatii discutate cu W. Alexander Holmes, directorul general al MoneyGram. Potrivit lui Garlinghouse, acesta doreste sa stie cat de repede isi poate extinde Ripple On-Demand Liquidity (ODL) – solutia de plata bazata pe XRP catre noii brokeri.

Am primit un apel de la CEO-ul MoneyGram acum doua saptamani. Si este mai mult suparat pe noi pentru ca nu se misca suficient de repede. A fost un apel incredibil. Vrea sa lanseze On-Demand Liquency, solutia cunoscuta anterior drept xRapid, pe mai multe piete si cat mai repede, deoarece au o experienta atat de buna cu Mexicul, incat au hotarat ca vor sa raspandeasca mai repede, mai agresiv”, a spus Garlinghouse la Fintech Week.

Solutia On-Demand Liquidity este in prezent functionata pe doua coridoare de destinatie – Mexic si Filipine. In ultimele saptamani, Ripple a dat cateva indicii potrivit carora compania ar urmari sa aduca produsul in tari precum Argentina, Brazilia si in tarile din Asia-Pacific. Potrivit lui Garlinghouse, aceste noi coridoare vor fi lansate doar dupa ce compania pe care o conduce va avea certitudinea ca autoritatile de reglementare si producatorii de piata sunt pe aceeasi lungime de unda. “Nu vom lansa noi piete pana cand nu vom implica autoritatile de reglementare in aceste piete, pana cand vom avea certitudinea ca schimburile din celalalt capat sunt solide si conforme si toate lucrurile merg cu asta”, a spus el.

Ripple a schimbat numele produsului sau de plata bazat pe XRP de la xRapid la On-Demand Liquidity la inceputul acestei luni. Compania spune ca schimbarea face parte dintr-o strategie generala de concentrare asupra prezentei Ripple ca retea de plati. Parteneriatul Ripple cu MoneyGram a inceput in luna iulie a acestui an, cand Ripple a achizitionat actiuni MoneyGram in valoare de 30 de milioane de dolari, cu optiunea de a achizitiona inca 20 de milioane de dolari in urmatorii 2 ani. Parteneriatul este valabil 2 ani, timp in care cele doua firme vor colabora pentru realizarea platilor transfrontaliere, precum si in ceea ce priveste tranzactiile valutare cu active digitale.

 

Sursa: https://www.rollcall.com/news/brad-garlinghouse-speaks-fintech-beat-things-crypto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *