Mike Novogratz: Industria crypto – in plina dezvoltare, in faza de scoala primara

20 septembrie 2019 bitcoin, cryptomoneda

Articol scris de Cristina Dinica

Mike Novogratz, CEO-ul Galaxy Digital, considera ca piata cryptomonedelor este inca in primele faze de dezvoltare. In timpul unui interviu recent, Novogratz a discutat despre paralela Bitcoin / aur si a vorbit despre alte active digitale, precum Ethereum. Intr-un interviu recent, el a comparat Bitcoin cu aurul, care are peste 3.000 de ani si a fost folosit inca de atunci ca magazin de valoare si mijloc de plata. Potrivit acestuia, industria crypto este inca in faza de scoala primara: “Am investit devreme. Suntem inca in scoala primara ca industrie. Cand va ganditi la asta, Bitcoin are 10 ani, iar Ethereum – cat? Are patru ani”, a spus Novogratz.

Fostul bancher al Goldman Sachs a declarat ca se numara printre investitorii cu viziune pe termen lung a intregii piete crypto. Potrivit acestuia, multi investitori urmaresc miscarea pretului Bitcoin in fiecare zi si devin ingrijorati daca aceasta scade si nu creste. El a mai spus ca multi se asteapta sa devina milionari intr-un termen scurt, lucru care nu s-a intamplat dupa decembrie 2017.

Novogratz, un cunoscut Bitcoin bull, a mentionat ca industriile au nevoie de timp pentru a creste si a se dezvolta, nefiind suficient un interval de cateva luni sau ani. El a dat exemplul multor trader care si-au atins pozitia actuala dupa ani de planificare si investitii. Numarul investitorilor recunoscuti care intra pe piata este, de asemenea, in crestere si – un aspect foarte important din perspectiva lui Novogratz, tot mai multi oameni sunt interesati de BTC pe masura ce cryptomoneda se comporta ca aur digital.

Acesta a pus accentul si pe dominatia Bitcoin: “daca va ganditi la nivel macro pe ultimele 14 luni, este vorba de Bitcoin, Bitcoin si iar Bitcoin. Bitcoin a depasit indicele cu 150% in acest an, deci este o tendinta macro uluitoare”. Moneda virtuala a depasit anul acesta valoarea de 10.000 de dolari in iunie si, din acel moment, a fost tranzactionata aproape de acest pret.

Sursa: https://www.theblockcrypto.com/post/39957/mike-novogratz-galaxy-digital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *