Morgan Stanley: perspectiva bullish asupra pietei crypto

7 noiembrie 2018 bitcoin, bitcoin vs banks, cryptomoneda

Articol scris de Cristina Dinica

bitcoin romania

Compania multinationala de investitii si servicii financiare Morgan Stanley a publicat recent un raport cu privire la Bitcoin. Raportul Morgan Stanley este intitulat “Update: Bitcoin, Cryptomonede si Blockchain” si prezinta Bitcoin si altcoins ca fiind o “noua clasa de investitii institutionale” inca din 2017. Spre deosebire de reportul din anul precedent, perspectiva din 2018 este una bullish.

Analiza include o imagine de ansamblu a modului in care a evoluat Bitcoin, dar si scopul cryptomonedei pe tot parcursul existentei sale. Analistii de la Morgan Stanley au atras atentia asupra mai multor potentiale deficiente ale BTC, incepand de la energia consumata pentru minare si pana la lipsa unui cadru de reglementare solid. Analistii au abordat si modul in care s-a schimbat finantarea care circula in acest sector, schimbare venita odata cu tendinta crescatoare a contractelor futures legate de crypto.

Un alt aspect-cheie din raportul Morgan Stanley este ceea ce institutia a numit “teza de transformare rapida” a cryptomonedelor. Raportul urmareste evolutia Bitcoin ca moneda virtuala, mecanism de strangere de fonduri, metoda pentru stocarea valorii si, cel mai recent, ca fiind o noua clasa de investitii institutionale. “In urmatorii ani, atentia pietei se va indrepta din ce in ce mai mult catre tranzactiile cu cryptomonede / tokenuri, care se vor putea tranzactiona doar prin intermediul tehnologiei registrului distribuit si nu prin intermediul sistemului bancar”, considera autorii.

Raportul abordeaza si subiectul celei mai importante evolutii din sectorul crypto: stablecoin-urile. Tendinta monedelor stabile a inceput sa se dezvolte la sfarsitul anului 2017 si, conform analizei, o evolutie remarcabila a avut loc pe durata verii anului 2018. Stablecoins sunt cryptomonedele concepute pentru a mentine volatilitatea la un nivel minim si sunt, de obicei, raportate la monede fiat precum dolarul american.

Bitcoin Romania va prezinta noul proiect RONCOIN, ce face posibila tranzactionarea pe platforma de trading folosind un nou token care presupune paritate 1 la 1 cu leul romanesc. Parteneriatul dezvoltat cu platforma Roncoin ofera siguranta si stabilitate intr-o piata crypto in continua schimbare. Tranzactionand cu RONC veti beneficia de un curs mai avantajos si, in aceasta perioada, si de un bonus pentru orice tranzactie pe platforma de trading Bitcoin Romania.

Sursa: https://cointelegraph.com/news/morgan-stanley-report-shows-strong-institutional-investment-for-bitcoin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV