Bitcoin Romania va prezinta RONCOIN: cea mai stabila cryptomoneda!

18 octombrie 2018 tranzactionare

Articol scris de Cristina Dinica

bitcoin romania

Bitcoin Romania, primul si cel mai mare exchange crypto de pe piata romaneasca, va prezinta noul proiect RONCOIN, cel mai avantajos stablecoin de pe piata crypto. Inca de la infiintarea companiei, in anul 2014, startup-ul de succes a lucrat in permanenta pentru oferirea celor mai bune servicii si pentru introducerea pe piata romaneasca de noi metode de cumparare si vanzare de cryptomonede. Un nou parteneriat dezvoltat de Bitcoin Romania face de acum posibila tranzactionarea pe platforma de trading folosind Roncoin, un nou token ce ofera paritate 1 la 1 cu leul romanesc.

De acum puteti utiliza un nou instrument de tranzactionare pe platforma Bitcoin Romania, in urma unui parteneriat dezvoltat cu platforma Roncoin. Echipa din spatele RONC a folosit tehnologia Blockchainului Ethereum, oferind siguranta si stabilitatea necesare intr-o piata crypto in continua schimbare. Fiind stocate in Blockchain, tranzactiile pot fi oricand verificate. Roncoin vine cu un portofel simplu, pe care il poti folosi pentru a trimite usor, rapid si in siguranta fonduri oricui, folosind ERC20 Token Standard Interface.

De ce sa folosesti Roncoin?

Proiectul partenerilor nostri are ambitiosul scop de a rezolva problema volatilitatii preturilor, fiecare unitate fiind sustinuta de un RON, ceea ce inseamna ca investitia ta este 100% sustinuta de activele reale din contul de rezerva al platformei Roncoin. Paritatea 1 la 1 cu leul romanesc ofera protectie impotriva volatilitatii pietei cryptomonedelor. Mai exact, indiferent de miscarile din piata, 1 RONC este intotdeauna echivalent cu 1 RON.

Poti sa iti pastrezi fondurile in crypto fara sa iti faci griji ca isi vor pierde din valoare ulterior. Roncoin iti permite sa pastrezi, sa trimiti si sa primesti instantaneu si sigur token digital pentru doar o fractiune din costurile metodelor alternative.

Tranzactionand cu RONC, cea mai stabila cryptomoneda, vei beneficia de un curs mai avantajos pe platforma de trading Bitcoin Romania, comisionul fiind unul mai mic. Cumpara RONC cu RON pentru un comision de administrare de doar 0.25%, cumparand ulterior BTC, ETH si pana la 30 de altcoins cu un comision redus.

Numeroasele parteneriate si servicii oferite marcheaza dezvoltarea companiei, dar mai ales dorinta permanenta de a oferi clientilor Bitcoin Romania o experienta de tranzactionare cat mai buna. Astfel, acum Bitcoin Romania iti ofera posibilitatea de a tranzactiona folosind stablecoin-ul Roncoin pentru a beneficia de un curs mai bun atat la cumparare, cat si la vanzare BTC, ETH si altcoins.

2 comments

  1. As fi interesat sa vad despre ce este vorba și dacă chiar exista rezultate de câștig. Va mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *