HUBLOT BIG BANG MECA-10 P2P

8 noiembrie 2018 accepta bitcoin, bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

bitcoin romania

Hublot sarbatoreste zece ani de la crearea Bitcoin. Cu aceasta ocazie a avut loc lansarea ceasului in editie limitata Big Bang Meca-10 P2P, disponibil pentru cumparaturi exclusiv online cu Bitcoin. Un aspect interesant in designul acestui ceas este numarul de tranzactie gravat pe marginea ramei, ceea ce face fiecare piesa sa fie una unicat.

Acesta este un dinamism si un nivel al inovatiei care ii incanta pe partenerii nostri din Asia. Este o abordare vizionara care corespunde pe deplin viziunii lui Hublot. Prin parteneriatul cu OSL, aceasta prima editie a ceasului P2P ne permite sa continuam sa exploram viitoarele cai” a declarat Ricardo Guadalupe, CEO al Hublot.

Un deschizator de drumuri in noile tendinte tehnologice si trenduri la nivel social, Hublot a decis sa marcheze aniversarea a zece ani de la publicarea primului white-paper, lansand primul ceas care poate fi achizitionat numai prin plata in Bitcoin. Acesta va fi vandut exclusiv prin intermediul comertului electronic si poate fi comandat si platit numai online.

O astfel de inovare reprezinta o piatra de hotar pentru domeniul activelor digitale, Hublot fiind primul producator de ceasuri ce intra in acest sector.

Gama Big Bang Meca-10 P2P este o editie limitata formata din 210 ceasuri, o referinta la limita globala a Bitcoin, care este fixata la 21 de milioane.

Designul este unul inovativ, ceasul „P2P” avand o carcasa de 45 mm din ceramica neagra microblastica. Cand vorbim despre ceramică intr-un ceas Hublot, acest lucru nu inseamnă ceramica pe baza de argila, ci mai degraba un material de inalta tehnologie din dioxid de zirconiu, presat la o temperatura foarte ridicata.

Gama Big Bang Meca-10 P2P a fost prezentata pe 6 noiembrie in Hong Kong. Ricardo Guadalupe, CEO al Hublot, a fost gazda acestui eveniment de splendoare tehnologica. Vizitatorii au intrat printr-un tunel captivant, cu un afisaj interactiv, prezentand lumea cryptomonedelor si a acestui sistem unic de plata care permite gigantului Hublot sa accepte plata in Bitcoin.

Cu acest prilej foarte interesant, Hublot isi demonstreaza inca o data statutul de actor important in lumea producatorilor de ceasuri si demonstreaza ca pune in aplicare cele trei principii ce stau la baza viziunii companiei: importanta de a fi primul, de a fi diferit si de a fi unic. Cum este Bitcoin, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *