Managementul calatoriilor din UK – mai usor cu ajutorul BTC

17 aprilie 2019 accepta bitcoin, bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Corporate Traveller, cea mai mare companie de managementul calatoriilor din Marea Britanie, accepta acum cryptomonede ca metoda de plata. Compania a luat hotararea de a accepta Bitcoin pentru plata in urma cresterii cererii de la clienti. De asemenea, BTC si alte cryptomonede ar putea fi acceptate la nivelul intregii compani-mama, Flight Centre Travel Group.

Compania din Marea Britanie accepta momentan Bitcoin si Bitcoin Cash pentru serviciile sale, prin intermediul unui procesator de plati. “Am identificat o cerere crescanda de la clientii nostri pentru optiunea de a plati in Bitcoin pentru calatoriile de afaceri efectuate de consultantii nostri de calatorie. Am ales BitPay pentru procesare pentru ca gestioneaza intregul proces de obtinere a cryptomonedelor Bitcoin sau Bitcoin Cash de la clienti si apoi depunerea de numerar in contul nostru”, a spus Andy Hegley, directorul general al Corporate Traveller.

Industria blockchain creste exponential si suntem incantati sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a plati in Bitcoin, in timp ce avem asigurarea ca partenerii nostri fac conversia in lire sterline. Credem ca suntem prima companie de management al calatoriilor de afaceri care ofera aceasta posibilitate de plata IMM-urilor din Regatul Unit”, a mai declarat acesta.

Corporate Traveller opereaza in 20 de locatii din Marea Britanie. In acelasi timp, compania-mama Flight Center Travel Group este cel mai mare furnizor de servicii de turism cu amanuntul din Australia. FCTG este listata la Bursa de Valori australiana si are aproximativ 2.800 de locatii la nivel global. In afara de Australia si Marea Britanie, compania fondata in Brisbane are locatii in Statele Unite, Canada, Noua Zeelanda, Africa de Sud, Hong Kong, India, China, Singapore, Emiratele Arabe Unite si Mexic. Potrivit surselor, compania de managementul calatoriilor din UK testeaza terenul pentru o eventuala adoptare a BTC ca metoda de plata la nivelul intregii companii, in cazul in care proiectul din Marea Britanie se dovedeste a fi unul de succes.

Sursa: https://ambcrypto.com/bitcoin-btc-bitcoin-cash-bch-accepted-as-payments-by-corporate-traveller-following-tie-up-with-bitpay/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *