Jurnalul Crypto – Analiza Zilelor 15-16 Aprilie

17 aprilie 2019 altcoins, analiza tehnica, criptomoneda, cryptomoneda, ethereum

Articol scris de Cristian Bot

bitcoin romania

* ETH/USD *

* Dacă luni am făcut-o pentru Bitcoin, azi o vom face pentru ETH: aruncăm o privire asupra structurii locale și a reacțiilor la nivele de interes:

* În primul rând, ne concentrăm atenția asupra zonei de ofertare, pe care vânzătorii au stabilit-o pe parcursul iernii din 2018: aflată între $175 și $183, aceasta reprezintă primul test de maturitate al cumpărătorilor, în cazul în care își doresc ca un nou trend ascendent să intre în vigoare. Pentru o observare mai ușoară, am încadrat ambele consolidări ale prețului în elipse roșii. După cum spuneam și în trecut, pragul superior al acestei zone ($183) deținea lichiditatea necesară unei corecții – care și-a făcut marcată prezența începând cu respingerea realizată ieri la ~$170.

* Un argument la fel de important, dar aflat la pol opus, este în favoarea cumpărătorilor: aceștia au reușit transformarea ultimelor nivele de rezistență etichetate pe grafic (de la $151,6 și $157,5) în suport, realizând astfel un „S/R Flip” – mișcare prin care rolul ultimului nivel orizontal de schimbă, taurii fiind cei aflați în control de data aceasta.

* $175 rămâne în continuare un prag important de rezistență pentru dezvoltarea prețului în sus. În cazul în care ETH reușește o închidere pe daily (1D) peste nivelul în cauză, atunci putem asista la o testare a canalelor aflate în partea de sus a graficului, respectiv cel albastru ($196 și $197,5) și cel roșu, construit în jurul pragului de la $210.

* Deși structura afișată în ultimele 15 zile nu reprezintă un H&S (Head& Shoulders), aceasta ar putea avea totuși un impact negativ asupra prețului. Desigur, pentru ca varianta bearish să se materializeze, trebuie să încetăm să vedem o continuare a seriei de „higher lows” (minime mai mari decât cele precedente) reușite de cumpărători – caz în care $145 devine o țintă reală a urșilor.

Spor& trade safe!
-Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2018 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *