Jurnalul Crypto – Analiza Zilelor 6-7 Februarie

8 februarie 2019 analiza tehnica, bitcoin cash

Articol scris de Cristian Bot

bitcoin romania

* BCH/BTC *

Bun găsit la Jurnalul Crypto. În comentariul de astăzi analizăm evoluția Bitcoin Cash din ultimele 3 săptămâni:

* Graficul vine ca un update al celui realizat în 17 ianuarie, imediat după scăderea de 15% pe care prețul a suferit-o în urma transformării canalului roșu într-unul de rezistență. Această mișcare condusă de vânzători a fost continuată de un episod de consolidare, în care BCH a căutat să stabilească noi nivele de suport și rezistență. Dintre acestea, cel mai ușor se poate observa importanța orizontalei de la 0.0348 BTC, pe care am marcat-o cu o linie neagră îngroșată. După cum sugerează și „legenda” din partea de sus a graficului, rolul acestei linii este unul de pivot – adică participanții la piață au găsit atât suport, cât și rezistență aici, în funcție de sensul din care prețul a testat-o.

* Îmbrățișarea intensă pe care BCH o oferă acestui nivel în ultima vreme sugerează faptul că un „breakout” este din ce în ce mai probabil. După cum am mai spus și în trecut, testările multiple ale aceleiași cote duc la „spargerea” ei, lucru pe care l-a dovedit și Bitcoin după repetate atingeri ale nivelului ~$6000. Totodată, observăm și stabilirea de „higher lows” (minime mai mari decât cele precedente) pe care BCH a început-o cu 11 zile în urmă, după o „înțepare” a nivelului albastru – care coincide cu un fost nivel de rezistență din decembrie 2018 (deci un „S/R flip”).

* În concluzie: o închidere a prețului peste 0.0348 BTC ar putea duce (cel puțin) la o retestare a liniei roșii, deși rezistența importantă a graficului rămâne la 0.04 BTC, unde găsim și canalul roșu. În acest moment, graficul îi favorizează mai mult pe cumpărători decât pe vânzători.

Spor& trade safe!
-Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2018 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *