Jurnalul Crypto – Analiza Zilelor 27-28 Martie

29 martie 2019 altcoins, analiza tehnica, cryptomoneda

Articol scris de Cristian Bot

bitcoin romania

* ADA/BTC *

Sfârșit de săptămână. Afară este o vreme minunată, piața crypto afișează o revenire iar noi vom analiza paritatea ADA/BTC. Să trecem la treabă.

* În primul rând, precizăm că atât comentariul de astăzi, cât și graficul, vin ca un update al celor postate în 15 martie, pe care le puteți găsi tot pe pagina noastră de facebook sau pe blog. O săgeată mică și roșie indică lumânarea atribuită zilei respective. Vom continua comentariul de la acest indicator:

* Observăm că în perioada respectivă, Cardano s-a confruntat ușor cu presiunea impusă de vânzători la 1285 – primul nivel orizontal de rezistență. Deși au avut nevoie de o consolidare timp de 4 zile imediat sub aceasta, participanții la piață au reușit într-un final să depășească cu succes acest prag, izbutind în cele din urmă să-l transforme în suport la retestarea dinspre nord (de sus în jos). Continuându-și ușor ascensiunea, cumpărătorii au format oarecum un canal ascendent (marcat cu linii negre punctate), ajungând în cele din urmă la ~1350, prima rezistență cu adevărat importantă a graficului.

* Aici s-a văzut pentru prima dată, în ultimele 7 luni, forța cumpărătorilor: aceștia au reușit un breakout hotărât, fără consolidare sub rezistență, însoțit de volume foarte convingătoare – semnalate în partea de jos a graficului. Este probabil să asistăm la o scurtă consolidare pe parcursul weekend-ului (posibil și o retragere), acum că ADA a realizat o creștere de peste 28 de procente de la nivelul de rezistență. Testarea zonei roșii de supply rămâne o variantă foarte probabilă în continuare. Dacă vânzătorii decid să opună rezistență aici sau cumpărătorii vor reuși din nou o străpungere violentă – rămâne de văzut.

* Până atunci, atenție la risk management. Weekend plăcut.

Spor& trade safe!
-Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2018 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *