Jurnalul Crypto – Analiza 9.10.19 – ETH/USD

9 octombrie 2019 altcoins, analiza tehnica, ethereum

Articol scris de Cristian Bot

ETH/USD, 4h, update

▪ În ultimul comentariu dedicat acestei parități, găseam ETH-ul deasupra pragului inferior al range-ului în interiorul căruia și-a petrecut majoritatea consolidării de care a avut parte: între $175 și $183 – interval delimitat de cele două linii orizontale punctate. Observăm că prețul a avut două scăpări în sens negativ – una până la $170 (fără a înțepa numărul rotund) iar cealaltă până la $168 (ambele semnalate pe grafic cu săgeți verzi), indicând faptul că ETH a vizat la vremea respectivă lichiditatea oferită de pozițiile de long (cumpărare). Odată ce suficienți participanți la piață au considerat zona $170 ca fiind pierdută, prețul a surprins din nou, bucurându-se de o creștere de 8.4 procente – mișcare măsurată de la cea mai joasă închidere, stabilită duminică seara, până la închiderea ultimei lumânări de pe parcursul sesiunii de astăzi.

▪ Aflat din nou într-o altă extremitate a intervalului de consolidare, ETH/USD ar putea dezvolta precum una din următoarele variante:
– varianta bullish ar fi cea în care prețul stabilește un Higher High local, deasupra orizontalei roșii de la $186.5; în cazul în care acest lucru se întâmplă, atunci vom urmări următoarea retragere a prețului ca fiind o oportunitate de cumpărare
– varianta bearish este cea în care prețul nu reușește performanța sus-amintită, oprindu-se în zona curentă și păstrând $183 în continuare pe post de rezistență; în cazul în care acest scenariu este cel corect, atunci ETH/USD ar putea suferi încă o corecție de 10 procente, una care să împingă prețul din nou către pragul de 160 de dolari

Spor& trade safe!
-Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2019 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *