Mike Novogratz si-a dezvaluit strategia de investitii crypto

8 octombrie 2019 bitcoin, cryptomoneda, ethereum

Articol scris de Cristina Dinica

Mike Novogratz a discutat recent despre strategia sa de investitii in cryptomonede. Fostul manager de fonduri speculative si CEO al Galaxy Digital a declarat recent ca Bitcoin si-a consolidat deja cazul de utilizare primara ca magazin de valoare. El crede ca piata se va consolida pe termen scurt inainte de a creste.

Speram sa rezistam la 8.800 de dolari. Privind graficele am crezut ca 8.000 de dolari va fi zona de consolidare. Acum ca am spart-o, aceasta deschide o consolidare putin mai mica. Acestea fiind spuse, inca cred ca pe termen mediu mergem iar mai sus. Cred ca Bitcoin reprezinta o specie separata in raport cu restul cryptomonedelor. Si-a castigat recunoasterea ca magazin de valoare si aur digital. Ceea ce asteptam acum este adoptarea. Si vedem tot mai multe cai construite pentru a facilita cumpararea de Bitcoin”.

Mike Novogratz considera ca nu toate altcoin-urile vor supravietui pe piata. Anul 2019 nu pare unul bun pentru altcoins, multe token-uri nefacand fata dominatiei BTC. Multi traderi au prezis deja ca altcoin-urile vor disparea mai devreme sau mai tarziu si ca Bitcoin va lasa in urma toate celelalte cryptomonede. Cu toate acestea, Novogratz a adaugat ca unele altcoinuri au potential si valoare si trebuie sa-si dezvolte strategia astfel incat sa construiasca metode pentru a facilita achizitionarea, atat in randul persoanelor fizice, precum si in mediul institutional. El a mentionat exemplul Bitcoin si modul in care a reusit sa genereze interes institutional.

Potrivit lui Novogratz, Ethereum se va dovedi foarte important pentru ecosistem, din punct de vedere al infrastructurii primare, permitand dezvoltatorilor de blockchain sa-si creeze aplicatiile. “Ethereum isi pastreaza valoarea pentru ca exista probabilitatea ca acesta sa devina blockchain-ul pe care se construieste totul, iar reteaua care se construieste va fi apreciata, deoarece este folosita. […] Or sa fie si bani. Imi place un portofoliu care consta in mare parte din Bitcoin. Trebuie sa ai un pic de Ethereum”, a spus cunoscutul bull crypto.

Sursa: https://eng.ambcrypto.com/bitcoin-must-be-looked-up-to-by-altcoins-for-greater-adoption-mike-novogratz/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *