John McAfee socheaza din nou!

5 aprilie 2018 bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

John McAfee, programator si fondatorul software-ului antivirus care ii poarta numele, a atras din nou atentia utilizatorilor de cryptomonede. De cand a parasit postul de Chief Cybersecurity Visionary la MGT Capital Investments din Statele Unite, McAfee s-a concentrat asupra pietei crypto. Acesta s-a folosit de prezenta sa activa in social media pentru a promova Bitcoin si altcoins.

john-mcafee

In trecut acesta a declarat ca Bitcoin va valora “500.000 dolari pana la sfarsitul anului 2020”, pentru ca ulterior sa spuna ca este impresionat de evolutia cursului si ca Bitcoin ar putea sa ajunga la 1 milion de dolari. McAfee este recunoscut pentru faptul ca a promovat Bitcoin si alte cryptomonede in ultimii ani, iar acum a dezvaluit noi detalii despre schema costurilor din spatele promotiilor sale.

McAfee Crypto Team a produs si a publicat un ghid despre modalitatea in care se realizeaza promovarea cryptomonedele si a diverselor proiecte legate de piata crypto pe site-ul lor.  Conform datelor furnizate in ghid, din sondajele efectuate de McAfee Crypto Team, 259.000 dintre cei care urmaresc contul sau Twitter “au peste 50% din totalul activelor lor in cryptomonede”. Dintre acestia, 224.000 au investit “cel puțin 4.48 miliarde de dolari in investitiile crypto”.

Tinand cont de numarul total al celor care ii urmaresc contul – aproape 811.000 persoane, McAfee a dezvaluit recent ca taxeaza 105.000 de dolari pe tweet pentru a promova cryptomonedele. McAfee sustine ca promoveaza numai acele proiecte in care “crede cu adevarat”. Astfel, 90% din organizatii sunt refuzate de catre McAfee Crypto Team.

Acest anunt vine dupa ce la inceputul anului John McAfee a evitat sa dea un raspuns clar dupa ce a fost intrebat daca este platit pentru tweet-urile sale. “As spune ca au incercat sa ma plateasca, cu siguranta. Nu voi vorbi despre finantele mele, despre modul in care fac banii sau de la cine. Si de fapt, cred ca este nepoliticos sa adresezi astfel de intrebari”.

 

Surse: https://cointelegraph.com/news/john-mcafee-charges-105000-per-tweet-for-promoting-cryptocurrency-projects

https://investorsbuz.com/2018/04/03/john-mcafees-crypto-promotional-tweets-carry-105k-price-tag-each/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *