Charles Hoskinson: Cardano va ajunge sa aiba un miliard de utilizatori

5 decembrie 2019 cryptomoneda

Articol scris de Cristina Dinica

Charles Hoskinson, creatorul Cardano, si-a exprimat regretul in legatura cu lipsa realizarilor in ceea ce priveste statutul actual al Cardano, precizand ca este nemultumit de faptul ca ADA este o cryptomoneda perceputa ca fiind experimentala. Acesta a spus ca platforma se pregateste pentru o crestere spectaculoasa ca urmare a unei campanii de marketing ce va avea loc anul viitor. Hoskinson a declarat ca echipa sa s-a intalnit recent cu McCann, o retea globala de agentii publicitare cu birouri in 120 de tari, scopul fiind acela de a ajunge la un milliard de utilizatori.

Acum ne concentram pe a spune povestea. Am mers in Irlanda la intoarcerea din Elvetia si ne-am intalnit cu McCann. Sunt o firma majora de marketing. Ei lucreaza cu Microsoft si Coca-Cola si toate aceste alte marci mari. Abia am inceput sa spunem povestea Cardano. Si acum vor incepe sa vorbeasca cu ambasadorii, cu toti managerii de produse si ne pregatim pentru o actualizare importanta a brandului si pentru o crestere imensa a marketingului in 2020”, a spus el.

Potrivit lui Hoskinson, daca totul merge conform planului, reteaua de smart contracts Cardano ar putea avea la un moment dat un miliard de utilizatori. “Toate aceste lucruri vin online acum, este timpul sa spunem lumii de ce aceste lucruri sunt grozave si de ce constructia acestor lucruri a durat atat de mult si de ce sunt magice si de ce simtim ca suntem cea mai buna cryptomoneda de pe planeta. Tintim spre locul intai si nu sunt multumit de faptul ca acum Cardano se afla in spate si nici ca suntem un produs experimental”.

Hoskinson a spus ca a creat Cardano pentru a fi un sistem de operare financiar mondial si isi doreste sa ajunga sa fie folosi la nivelul la care a fost proiectat. Acesta considera ca ceea ce echipa sa a facut pana acum este corect si ar trebui sa aiba un miliard de utilizatori. De asemenea, el este mai bullish ca niciodata in ceea ce priveste tehnologia blockchain si cryptomonedele.

 

Sursa: https://dailyhodl.com/2019/12/05/cardano-creator-charles-hoskinson-pushing-for-1000000000-users-says-major-marketing-push-launching-in-2020/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *