Fluctuatiile saptamanale ale cryptomonedelor nu il sperie pe John McAfee

15 iulie 2019 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Pe John McAfee nu il sperie scaderea cunoscuta de piata crypto in cursul acestui weekend. Acesta isi mentine pariul controversat pentru care este cunoscut de toata comunitatea crypto. Antreprenor american si un sustinator cunoscut al cryptomonedelor, McAfee si-a dublat pariul initial, fiind convins ca Bitcoin va ajunge la valoarea de 1 milion de dolari pana in 2020. Discutand despre fluctuatiile saptamanale ale cursurilor cryptomonedelor, McAfee a scris ca “se tavaleste pe jos de ras” atunci cand vede pesimismul excesiv.

Bitcoin este pe la mijlocul sumei de 10.000 si oamenii se ingrijoreaza. LMFAO! De ce va speriati de fluctuatiile saptamanale? Uitati-va la ultimele luni! Creste drastic. Sunt inca optimist cu privire la cursul de 1 milion de dolari pentru un BTC pana la sfarsitul anului 2020. Alte monede ca MTC si Apollo se vor ridica de zece ori mai mult”, a spus acesta.

Intr-adevar, piata crypto a scazut peste weekend, ajungand la momentul publicarii articolului sa se tranzactioneze in jurul valorii de 10.569 dolari, potrivit datelor CoinMarketCap. Cu toate acestea, pe parcursul lunii, graficul monedei arata un castig de 23%. Mai mult decat atat, BTC inregistreaza un castig de 100% pe parcursul perioadei de trei luni.

Intr-un alt interviu recent, McAfee a declarat ca peste zece ani, cryptomonedele vor fi singura metoda de plata existenta: “Cred ca in 10 ani nu va mai exista fiat undeva prin lume. Totul va fi electronic, totul va fi in cryptomonede. […] Cred ca in doi ani numarul de business-uri care acceptă crytomonede si numarul persoanelor care le folosesc ca metoda de plata, nu neaparat pentru trading, va fi de 4 ori mai mare”.

Intre timp, directorul Morgan Creek Digital, Anthony Pompliano, isi mentine predictiile de la inceputul acestei luni, atunci cand declara ca BTC va ajunge la 100.000 de dolari pana la sfarsitul anului 2021. Acesta a justificat predictia bazandu-se pe principiul cererii si ofertei din economia clasica. In cel mai recent interviu, Pomp a declarat ca Bitcoin este prea important pentru a esua in acest moment.

Sursa: https://cointelegraph.com/news/john-mcafee-doubles-down-on-1m-2020-price-prediction-for-bitcoin

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *