Femeile in universul crypto: Bring on the revolution!

8 martie 2019 bitcoin, criptomoneda, cryptomoneda, tranzactionare

Articol scris de Mirona Noru

Universul crypto se va alinia in 2019 si speram noi,  ca acesta se va dovedi a fi  anul mult asteptat de toti traderii, investitorii, hodl-erii. Anul in care revolutia (de pret) se va realiza si in care criptomonedele vor fi acceptate si apreciate la adevarata lor valoare. Bitcoin Romania este exchange-ul care incearca sa cristalizeze imaginea criptomonedelor si a serviciilor afiliate lor pe harta Romania. Pasii sunt siguri, iar instalarea de Atm-uri in marile orase ale tarii si oferirea de servicii variate de vanzare si cumparare reprezinta pietre de hotar in acest domeniu revolutionar. Ce am incercat sa facem in esenta? Sa oferim utilizatorilor posibilitatea de a cumpara si vinde crypto in timp real, 24/7, in conditii de maxima siguranta. Cash, cu cardul, transfer bancar, prin orice metoda cat mai accesibila in acel moment cumparatorului, importanta pentru noi a fost intotdeauna flexibilitatea in oferirea de servicii.

Fiecare poveste de succes are in spate insa eroii ei necunoscuti. Bitcoin Romania e mai mult decat un brand, decat un exchange crypto. Da, suntem primii si cei mai mari din Romania, insa aceste lucruri nu ar fi posibile fara o munca de echipa sustinuta. Because Team Work Makes the Dream Work.

Iar datorita cryptomonedelor si a sistemului revolutionar blockchain ne aflam pe muchia unei schimbari in economia globala. Aceasta revolutie are potentialul de a indeparta sistemele clasice, invechite. Si nu doar la nivel institutional, dar si la nivel de mentalitate. Ok recunoastem, aici voiam sa ajungem de fapt, la conceptul de mentalitate si necesitatea revolutionarii acesteia. Ne dorim sa deschidem calea unei diversitati autentice, oferind acces fara precedent la tehnologie, date si control, indiferent de locatie, statut sau identitate.

https://twitter.com/alexia/status/956569295017906176

Sa luam niste date de baza, pentru a va explica de ce credem ca femeile pot reprezenta un impuls puternic in universul crypto. Femeile cumpara 70-80% din produsele lumii si actioneaza ca „portaluri” de cumparare pentru mai multe companii din diferite categorii. In cazul in care criptomonedele vor fi folosite in mod eficient ca mijloc de schimb, mai degraba decat un activ investitional – care este cu siguranta obiectivul industriei pe termen lung – atunci este necesar sa nu ignoram potentialul pe care il reprezinta femeile.

In decembrie 2017, Forbes a declarat ca doar 5% -7% dintre utilizatorii din universul crypto sunt femei – ceea ce inseamna ca, in cel mai bun caz, 5% -7% din cele 85 miliarde de dolari, reprezentand castiguri dobandite de pe urma Bitcoin in 2017, au revenit femeilor.

Intre timp, se inregistreaza si o crestere clara a impactului pe care il au femeile, in special in sectorul tehnologiei: femeile detin 20% din posturile din zona tech si 17,7% din intreprinderi tip start-up au avut un fondator de sex feminin. Aceasta cifra va creste, fara îndoiala, in timp, deoarece initiativa perseverenta de integrare a femeilor in industria tehnologică este recunoscuta la scara mai larga. Cu toate acestea, cifrele surprinzatoare ale afilierii femeilor in universul crypto sunt la un nivel redus.

In prezent, aproximativ 8% din traderii crypto sunt femei, ceea ce totusi reprezinta o crestere impresionanta, in ciudat scaderii de pret si a sentimentului negativ din piata. In lumea crypto, femeile ne arata ca pot aduce o schimbare reala in industrie, oferind un exemplu viu ca genul nu conteaza, atata timp cat este adusa o plus valoare la masa. La finalul articolului, va atasam cateva linkuri, care descriu femeile de succes din universul crypto si impactul acestora.

Bitcoin Romania doreste sa multumeasca in mod special colegelor noastre, care ne fac task-urile mai usor de finalizat, tranzactiile mai line si atmosfera la birou mai calduroasa. Ni se doveste zilnic ca femeile reprezinta inima unei companii, motorul care impulsioneaza si ambitioneaza in realizarea schimbarii.

https://blockexplorer.com/news/most-important-women-in-blockchain-2018/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *