Fee-urile de tranzactionare Bitcoin scad pana la nivelurile din 2014

13 februarie 2019 bitcoin, tranzactionare

Articol scris de Mirona Noru

Fee-urile de tranzactionare Bitcoin (BTC) se afla la noi niveluri scazute, spre bucuria traderilor, care platesc taxe mult mai scazute, cel putin comparativ cu decembrie 2017. Potrivit unui nou raport publicat de firma de cercetare cripto si blockchain Diar pe 11 februarie, fee-urile se afla la nivelurile din 2014.

In timp ce tranzactiile BTC au atins cel mai inalt nivel in luna ianuarie, aproape la nivelul inregistrat in 2017, valoarea tranzactiilor medii cu BTC a scazut. Cheltuielile medii legate de fee-urile BTC au scazut, conform datelor raportate, la nivelurile din 2014:

Taxele medii sunt, de asemenea, la niveluri care nu au mai fost intalnite incepand cu anul 2015, in ciuda faptului ca volumul de tranzactionare Bitcoin lunar total s-au mutat la niveluri mai ridicate decat cele observate in cea mai mare parte a anului 2018.

Tot in ianuarie, un raport realizat de Diar a aratat ca valoarea tranzactiilor la nivel de lant a companiei Ethereum (ETH) a atins un nivel record in decembrie 2018, ajungand la 115 milioane. Dair a afirmat: „In ceea ce priveste numarul tranzactiilor in lant, supercomputerul a identificat un nivel de stabilitate incepand cu luna octombrie, realizandu-se intre 16 si 17 milioane de tranzactii lunare„.

Fee-urile Ethereum? Alte vesti bune de asemenea.

Alte vesti bune vin din partea publicatiei online CoinMap, care se ocupa cu monitorizarea numarului de locuri de pe glob care accepta Bitcoin (BTC), cresterea fiind una semnificativa. Respectiv de peste 702% din decembrie 2013. Zonele cu cea mai impresionanta crestere a afacerilor care ofera schimbul de bunuri si servicii cu ajutorul Bitcoin, criptomoneda numarul unu prin capitalizarea pietei, sunt cele care au aratat un nivel de utilizare Bitcoin ridicat inca de acum cinci ani.

Poate ca cea mai semnificativa parte a lumii pentru domeniul digital, care a vazut o crestere dramatica a locurilor care accepta Bitcoin, este partea de nord a Americii de Sud. Venezuela, Columbia si Ecuador „conduc” continentul in aceasta privinta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV