Erik Finman: 2019 este noul 2017 pentru BTC si cryptomonede

12 iunie 2019 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Celebrul milionar in Bitcoin, Erik Finman, este din nou in atentia comunitatii crypto. Cel mai tanar milionar crypto a declarat recent ca cei care adopta cryptomonedele vor deveni bogati in urmatorii zece ani. Traderul in varsta de 20 de ani, cunoscut pentru ca a cumparat Bitcoin atunci cand avea 12 ani, doreste sa creasca pretul BTC. Acesta a spus ca va lua masuri pentru a ajuta cryptomoneda sa ajunga din nou la all time high-ul de 20.000 de dolari.

In mijlocul iernii crypto, atunci cand multe cryptomonede si-au pierdut pana la 90% din valoare, tanarul milionar declara ca Bitcoin a murit. Pretul BTC a crescut de atunci, dublandu-si pana acum valoarea in acest an. Acum, Finman a spus ca atat el, precum si alte persoane lucreaza la planuri de dezvoltare a pietei crypto, astfel incat sa “invioreze BTC” si sa il trimita inapoi la valori precum cele din decembrie 2017 pana la sfarsitul acestui an. Traderul considera ca adoptarea la scala mai mare a cryptomonedelor, dezvoltarea de stablecoinuri de catre diverse banci si de Facebook, de catre grupul mass-media si telecomunicatii AT&T, dar si de catre candidati la presedintia Statelor Unite, vor duce catre cresterea cursului cryptomonedelor.

2019 este noul 2017 pentru bitcoin si cryptomonede”, a spus Finman, convins fiind de faptul ca Bitcoin poate ramane cea mai valoroasa cryptomoneda din lume daca reuseste sa-si repare problemele principale. “Cryptomonedele se dezvolta si toate lucrurile care se intampla in tehnologie si in finante chiar acum contribuie la cresterea Bitcoin si crypto. Blockchain este revolutionar”, a declarat acesta.

Erik Finman a identificat patru domenii pe care comunitatea crypto trebuie sa le imbunatateasca pentru ca Bitcoin sa supravietuiasca si sa ramana cea mai mare si cea mai raspandita cryptomoneda. Potrivit acestuia, reteaua Bitcoin are nevoie de comisioane mai mici pentru tranzactii, care trebuie sa se confirme totusi mai rapid. Discutiile in contradictoriu trebuie sa inceteze, iar adoptarea trebuie simplificata.

Sursa: https://www.forbes.com/sites/billybambrough/2019/06/10/a-bitcoin-millionaire-is-planning-to-resurrect-20000-per-bitcoin-by-2020/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *