Analist crypto: Cursul Bitcoin este pe cale sa explodeze

11 octombrie 2018 bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

bitcoin romania

Gazda show-ului Cryptotrader de la CNBC, Ran Neu-Ner, sustine ca pretul Bitcoin este pe cale sa explodeze. Cunoscutul analistul considera ca aceasta consolidare a Bitcoin este aproape de sfarsit si prin urmare cursul va cunoaste o crestere semnificativa. Pentru a-si sustine afirmatiile, Neu-Ner citeaza posibilitatea pe termen scurt a unui ETF Bitcoin de catre SEC.

Neu-Ner a fost mereu vocal in legatura cu previziunile sale asupra pietei crypto, ramanand in mare parte bullish. In februarie traderul a spus ca Bitcoin va atinge un all-time high de pana la 50.000 de dolari pana la sfarsitul anului. Cu toate acestea, tinand cont de conditiile actuale ale pietei, posibilitatea ca acest ATH sa fie atins este limitata. Totusi, analistul este in continuare optimist in legatura cu evolutia pietei crypto.

Intr-un interviu recent, expertul a declarat ca Bitcoin va ajunge la 25.000 de dolari pana la sfarsitul anului. “Motivul pentru care spun asta este pentru ca eu cred ca vom avea un ETF si asta ne va trimite la 25.000”. Increderea sa in aceasta evolutie merge atat de departe incat acesta a marturisit ca a cumparat Bitcoin in numele parintilor sai. “Tocmai am cumparat Bitcoin pentru parintii mei. Este evident faptul ca este pe cale sa explodeze cursul BTC”, a scris Ran Neu-Ner intr-un tweet.

Intr-o serie de tweet-uri, traderul a explicat de ce crede ca investitorii ar trebui sa inceapa sa cumpere cryptomonede. Neu-Ner considera ca Bitcoin va avea o evolutie asemanatoare celei de anul trecut, cand cryptomoneda-rege a cunoscut o crestere spectaculoasa in interval de o luna, in perioada noiembrie – decembrie.

Anul trecut, in acesta perioada, BTC a crescut de la 6.691 dolari (la 11 noiembrie) la 20.000 dolari (la 17 decembrie) in 5 saptamani. Acest lucru a fost pe fondul asteptarilor si lansarii unui contract futures BTC. Un ETF este un aspect mult mai mare si necesita achizitionarea efectiva a BTC”, a scris el.

Sursa: https://bitcoinist.com/ran-neu-ner-bitcoin-is-about-to-explode/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *