Tranzactioneaza Bitcoin pe platforma pro.bitcoiromania.ro

16 aprilie 2020 bitcoin, Bitcoin Romania

Articol scris de Alexandra Popescu

Utilizarea platformei pro.bitcoinromania.ro se realizeaza in primul rand prin incarcarea a doua documente pentru identitate, o poza cu cartea de identitate in format jpg si una dintre urmatoarele optiuni: selfie cu buletinul tinut in dreptul fetei, permisul de conducere, pasaportul, o factura de utilitati, nu mai veche de 3 luni, in care adresa sa corespunda cu cea din cartea de identitate, fiind incarcate, de asemenea, in format jpg. Documentele trebuie sa fie obligatoriu distincte. Incarcarea aceluiasi document de doua ori, atrage dupa sine respingerea datelor personale si imposibilitatea utilizarii platformei.

Dupa verificarea documentelor, puteti sa depuneti suma de fiat in RON sau EURO pe care doriti sa o aveti in cont. Depunerea se realizeaza numai prin transfer bancar. Pentru a cumpara Bitcoin, utilizatorul va accesa sectiunea Depunere/Retragere.

In momentul in care suma a fost receptionata in cont se va putea face achizitia de BTC dorita, in sectiunea Market, indiferent de momentul zilei sau al saptamanii. Dupa introducerea cantitatii de fiat pe care o aveti in cont, in dreapta o sa se calculeze automat contravaloarea in BTC. Apasand butonul „Schimba acum”, suma in fiat o sa fie transformata automat in BTC si o sa se poata vedea in cont.

Pentru schimbul de BTC-RON, cantitatea de BTC trebuie trecuta obligatoriu cu punct, respectiv 0.01. Introducerea cantitatii prin virgula va genera o eroare pe pagina si nu se va putea face achizitia dorita.

Pentru tranzactii pe termen mediu-lung, platforma va ofera posibilitatea de a seta o anumita perioada si o anumita suma la care doriti sa faceti achitia de BTC. Accesand sectiunea „Limit” aveti optiunea de a va seta preferintele, iar platforma o sa cumpere automat cryptomonedele in momentul in care s-a atins cursul dorit. Prin setarea unei anumite cantitati puteti sa aveti incredere ca fondurile vor fi cumparate la pretul ales, indiferent de durata de asteptare si castigati automat timp personal.

Comisionul administrat pentru o tranzactie de cumparare este de 0.25. Acesta va fi afisat la fiecare schimb de cryptomonede, venind ca un mesaj de atentionare cu rosu. Mai multe detalii despre comisionul administrat, utilizatorul va gasi in sectiunea „Comisioane”.

Aceeasi pasi se vor urma si pentru cumpararea de ETH.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *