Ce spun analistii despre cresterea BTC

31 iulie 2020 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Orice pasionat de piata crypto este la curent cu cresterea pretului BTC din ultimele zile. Volatilitatea recenta a provocat, deloc surprinzator, declaratii bullish din partea multor specialisti. Ce spun analistii despre aceasta crestere si care este viitorul cryptomonedelor?

Peter Brandt, cunoscutul strateg crypto, spune ca Bitcoin se potriveste pentru o miscare importanta, care va propulsa cryptomoneda la un nou all time high. Intr-un tweet recent, Brandt le-a spus celor 364.000 followeri de pe Twitter ca prevede o crestere de 400%: “La asta imi sta gandul: un triunghi simetric masiv in $/BTC indica ATH-uri, apoi valori de 50k dolari”. Acesta nu este singurul specialist care prevede ATH-ul primei monede descentralizate.

Brian Kelly, specialistul de la CNBC, considera ca Bitcoin este gata sa surprinda din nou cu un bull run masiv. Kelly considera ca halvingul din acest an, care a injumatatit recompensa pentru mineri, este motivul principal pentru care BTC va depasi aurul, mai ales pe fondul unei economii globale instabile. “Pentru mine, va fi Bitcoin. S-ar putea sa spuneti ca sunt partinitor pentru ca administrez un fond crypto, dar nu este asta. Ma ocup, de asemenea, de tranzactii macro, ceea ce inseamna ca am o multime de lucruri diferite in care pot investi: valute, actiuni, obligatiuni, metale pretioase. Si cand ma uit la metale pretioase fata de Bitcoin, Bitcoin prezinta o baza mai buna. […] In acest moment BTC este mai bun decat aurul pentru ca am avut halving-ul, iar atunci cand ma uit la ciclurile Bitcoin, pietele de taur tind sa vina dupa injumatatire”.

Ce spun analistii despre evolutia viitoare a BTC se bazeaza pe spargerea rezistentei psihologice de 10.000 de dolari, si chiar depasirea nivelului de 11.000 de dolari per unitate. Adam Mancini, trader full-time, prezice un pret record de 24.000 USD in numai sase luni. Acesta a declarat ca Bitcoin este pregatit sa puna capat consolidarii sale din ultimii trei ani si sa urmeze drumul aurului. “Bitcoin se pregateste pentru o miscare – probabil merge pe urmele aurului. […] Avand in vedere tendinta, ar trebui sa se atinga targeturi de 15k, apoi 24 k”, a spus acesta.

 

Surse: https://dailyhodl.com/2020/07/27/high-profile-crypto-strategist-says-bitcoin-targeting-50000-with-xrp-signaling-potential-bull-run/

https://dailyhodl.com/2020/07/27/prominent-futures-trader-eyes-crypto-predicts-bitcoin-btc-will-shatter-24000-in-just-six-months/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *