In ce directie se indreapta pretul Bitcoin?

13 august 2020 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Alexandra Popescu

Pretul Bitcoin a respins un nivel de rezistenta de 12k USD pentru a doua oara in ultimele 10 zile. Cu toate acestea, comercintii sunt optimisti in legatura cu tendinta pe termen scurt a cryptomonedei, dupa consolidarea sa extinsa sub un nivel critic de rezistenta. Intrebarea care sta in gandurile tuturor este: in ce directie se indreapta valoarea BTC?

Cand un activ ramane relativ stabil in apropierea unei zone de rezistenta majora, sugereaza, in mod obisnuit, o crestere. Acest fenomen arata ca vanzatorii nu au suficienta presiune pentru a impinge o moneda in jos. Sunt multi comercianti care anticipeaza ca pretul Bitcoin va ramane in jurul valorii de 10.500-12.000 USD. Daca moneda rege nu scade sub nivelul cheie esential, de 10.500 dolari, analistii tehnici sustin ca piata ramane intacta. 

Un fundal global pozitiv si o structura solida a pietei sunt doar cateva dintre sentimentele incurajatoare din jurul BTC-ului, dar investitorii si-au exprimat, de asemenea, si ingrijorarile. De la apogeu sau din 2017, cand a atins un nivel maxim de 20.000 USD, BTC s-a situat intr-o gama de preturi. In 2018 a coborat pana la 3.150 de dolari, in timp ce in iulie 2019 ajungea la 14.000. Insa, cand pretul Bitcoin a depasit 11.500 USD, a fost confirmata spargerea trendului. Diverse date din piata ar putea suplimenta, de asemenea, cresterea Bitcoin pe termen lung. 

Pe termen scurt, Bitcoin se confrunta cu doua obstacole: primul, o directie a pretului din punct de vedere istoric si al doilea, o usoara scadere a lichiditatii. Ambii factori ar putea impune presiunea de vanzare asupra Bitcoin pe termen scurt, dar in comparatie cu saptamanile trecute, sentimentul general in jurul BTC ramane pozitiv.

Bitcoin Romania va ofera posibilitatea de a cumpara Bitcoin si altcoins cu cel mai mic comision, de doar 0.25%, prin platforma pro.bitcoinromania.ro. Siguranta si rapiditatea tranzactiilor sunt doar unele dintre cele mai mari avantaje cu care vine in atentia voastra cea mai noua platforma de trading. Investeste in viitorul tau alaturi de noi! 

Sursa: https://cointelegraph.com/news/bitcoin-price-keeps-rejecting-12k-heres-what-can-happen-to-btc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *