When Bugatti? Dealership de masini de lux accepta BTC si BCH

11 septembrie 2018 accepta bitcoin, bitcoin, bitcoin cash

Articol scris de Cristina Dinica

Retailerul de automobile de lux Post Oak Motor Cars a devenit primul dealership Rolls-Royce, Bugatti si Bentley din SUA care accepta platile in Bitcoin si Bitcoin Cash. Dealershipul este detinut de mogulul Tilman Fertitta, CEO-ul si proprietarul unic al Landry’s Inc., una dintre cele mai mari corporatii din SUA. Landry’s Inc. detine si gestioneaza peste 600 de restaurante, hoteluri si cazinouri in 35 de state.

bugatti

Lamborghini este folosit deseori drept simbol al succesului pe piata crypto, multi traderi declarand ca si-au cumparat masina de lux din profiturile realizate. De acum si alte masini de lux pot fi asociate cu cryptomonedele. Intr-un comunicat de presa oficial, dealershipul din Texas a anuntat ca va permite cumparatorilor din intreaga lume sa achizitioneze autoturismele de lux, facand plata folosind BTC si BCH. Feritta a declarat ca a luat aceasta decizie pentru a oferi o buna experienta clientilor sai, dar si datorita interesului crescut pentru cryptomonede.

Evolutia Bitcoin mi-a starnit interesul. […] Fiind un dealer de masini de lux, doresc mereu sa ofer clientilor nostri cea mai buna experienta de cumparare si acest parteneriat va permite oricarei persoane din intreaga lume sa achizitioneze vehiculele noastre mai repede si mai usor”, a declarat miliardarul. Acesta declarase recent ca Bitcoin este “aici pentru a ramane”, astfel incat decizia de a accepta plata in Bitcoin si Bitcoin Cash pentru automobilele de lux a venit natural.

La sfarsitul anului trecut, miliardarul declara pentru mass-media ca majoritatea oamenilor “nu vor cumpara niciodata Bitcoin, deoarece nu este asigurat de FDIC”. Federal Deposit Insurance Corporation este corporatia guvernamentala ce asigura bancile si alte institutii financiare pe teritoriul Statelor Unite. Intre timp, Tilman Fertitta s-a convins de avantajele cryptomonedelor si ale tehnologiei Blockchain, care asigura tranzactii rapide, sigure si eficiente.

Interesul de a face achizitii mari cu cryptomonede a crescut semnificativ, in special in cursul lui 2018. La inceputul acestui an, doi antreprenori au anuntat ca vand apartamente de lux in Dubai folosind Bitcoin.  Costul aproximativ al acestui proiect, situat in apropierea Palm Jumeirah, faimosul arhipelag artificial, este de 325 milioane de dolari.

 

Sursa: https://cointelegraph.com/news/bentley-bugatti-rolls-royce-retailer-announces-its-now-accepting-bitcoin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *