Blockchain.info adauga Ethereum in portofelul sau digital online

21 august 2017 bitcoin, ethereum, exchange, tranzactionare

Articol scris de Mirona Noru

Blockchain.info, una dintre cele mai vechi si cele mai importante platforme software Bitcoin, a anuntat introducerea criptomonedei Ethereum (ETH) in portofelele sale electronice.

apple-icon-180x180-c35bbce112b3b59e55bd39b825a101eecf4975d5

Potrivit anuntului oficial, clientii au acum posibilitatea de a comuta tranzactiile intre Bitcoin si Ethereum pentru a gestiona fondurile rapid si usor. In plus, compania a integrat ShapeShift, astfel incat tranzactionarea BTC in ETH si viceversa se poate intampla in cadrul aceluiasi wallet.

Peter Smith, CEO al Blockchain.info, a comentat:

Pe masura ce popularitatea Ethereum a crescut, la fel a crescut si dorinta clientilor nostri de a avea optiunea de a gestiona mai multe active digitale in portofelele Blockchain.info. Suntem incantati sa prezentam acestei noi functionalitati ale comunitatii noastre si vom continua sa gasim modalitati de a face chiar mai usor interactiunea cu activele digitale „.

Gestionarea mai multor conturi reprezinta o provocare suplimentara pentru consumatori. Deoarece portofelele Blockchain sunt „non private de libertate”, clientii au o securitate si un control mai mare asupra fondurilor lor decat pe platforme alternative.

Integrarea noua a Eth pe blockchain.info ofera o experienta consecventa, cu un tablou de bord centralizat, cu instrumente flexibile pentru toti utilizatorii, indiferent daca este vorba de un incepator sau de un investitor sezonier.

Astazi, Blockchain.info are clienti din 140 de tari, cu peste 16 milioane de portofele activate. Din 2011, compania s-a concentrat pe crearea de produse care fac stocarea, tranzactionarea si acoperirea monedelor digitale o experienta fara dificultati.

blockchain_info-825x465

sursa: https://www.finextra.com/pressarticle/70410/blockchain-adds-ether-to-crypto-wallet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *