Bitcoin la un curs de echilibru. Ce urmeaza?

15 februarie 2019 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Pretul Bitcoin este la un nivel scazut, insa ar putea ajunge cu usurinta la 8.000 de dolari pana la sfarsitul anului, a declarat directorul executiv al Galaxy Digital, Mike Novogratz. Din punctul sau de vedere, price range-ul de 3.400 – 3.600 de dolari reprezinta un nivel de echilibru pentru Bitcoin. Novogratz a confirmat declaratiile anterioare conform carora un trend ascendent este de asteptat pentru BTC, la fel si afirmatiile referitoare la suprematia primei cryptomonede descentralizate fata de altcoins. Novogratz crede ca urmatorul trend ascendent va consolida statutul BTC ca aur digital, oferindu-i mult mai mult prestigiu fata de altcoins.

Am atins un echilibru in aceasta zona de 3.400 – 3.600 dolari. Ar putea sa se duca in jos? Bineinteles ca ar putea. Toate pietele ar putea merge in orice directie oricum. Dar se simte ca și cum suntem pe muchia nivelului de jos și urmatoarea mișcare va fi o crestere semnificativ mai mare”, a spus acesta. Variatia BTC a fost de pana un procent in ultimele ore, tranzactionandu-se in jurul valorii de 3.630 dolari, potrivit datelor CoinMarketCap. Mai mult decat atat, ultima luna a fost in general stabila pentru pretul Bitcoin, care a pastrat o variatie de aproximativ 2% incepand cu a doua saptamana a lunii ianuarie.

Declaratii referitoare la suprematia Bitcoin a facut si CEO-ul Digital Currency Group, Barry Silbert. In ciuda neincrederii in ICO-uri, acesta este inca “la fel de bullish ca intotdeauna” in ceea ce priveste Bitcoin, in ciuda actualei piete bearish. Silbert a confirmat ca nu crede in “marea majoritate a jetoanelor digitale”, care vor fi, in cele din urma, lipsite de valoare. Totusi, bazandu-se pe experienta trendurilor anterioare, acesta crede ca Bitcoin a castigat “cursa pentru statutul de aur digital”.

Din postura de investitor timpuriu in prima moneda digitala, CEO-ul companiei de capital de risc a vazut deja BTC trecand prin doua etape de bear market, urmate de recuperari complete. Acesta este deci motivul pentru care investitorul preconizeaza o noua crestere a lui Bitcoin din acest moment. Mai mult decat atat, el crede ca Bitcoin va surclasa aurul pentru pozitia de activ in conditii de siguranta.

 

Surse: https://bitcoinist.com/barry-silbert-bitcoin-digital-gold/

https://cryptocoinnews.online/2019/02/14/bitcoin-price-tag-hit-equilibrium-suggests-mike-novogratz/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV