Jurnalul Crypto – Analiza Săptămânii 11-17 Februarie

18 februarie 2019 analiza tehnica, bitcoin

Articol scris de Cristian Bot

bitcoin romania

POW POW POW

Nu, ce ati citit mai sus nu sunt focuri. Sunt monede din sfera crypto care „pocnesc” în sus. O privire frugală asupra capitalizărilor totale din sfera crypto, indică faptul că acestea au beneficiat de o creștere de până la 40%, în funcție de lichiditatea monedei. ALTcoins care s-au bucurat de cele mai mari creșteri au fost WAX, Ark și Veritaseum. Însă noi nu vom analiza graficele acestora ci vom analiza mișcările realizate de BTC în ultima săptămână:

* La fel ca și până acum, comentariul PA-ului (Price Action) începe de la linia verticală roșie. Observăm că timp de 6 zile BTC a avut o activitate redusă, consolidând într-un range restrâns, de doar $110 (respectiv ~3%). Așa cum ne-au dovedit-o și în trecut, monedele de tip ALTcoin reușesc cele mai bune performanțe atunci când Bitcoin se află într-o mișcare de tip sideways (în lateral) – exact cum am avut până acum. În cazul în care BTC continuă să consolideze în lateral, ALTs-urile pot foarte bine să-și continue dezvoltarea graficului în sus.

* Dacă nivelul de pivot de la $3757 a opus rezistență pe parcursul acestei consolidări, iată că odată cu deschiderea sesiunii de azi, acest lucru nu a mai fost valabil: cumpărătorii au reușit să închidă peste acest preț pivot. În cazul unei retestări, există posibilitatea ca acesta să ofere suport – lucru pe care doar închiderea lumânării îl confirmă. Dacă acest lucru se întâmplă, BTC se poate bucura de o creștere până la ~$4000, prag psihologic la care se află multe stop loss-uri ale pozițiilor de short (de vânzare).

* Un alt nivel de interes rămâne și $3882, ultimul punct de maxim, stabilit în 19 ianuarie. L-am marcat cu un ochi dintr-un singur motiv: în cazul în care BTC ajunge acolo, reacția acestuia la ultimul high este importantă pentru că, la fel ca cel de mai sus, deține stopurile traderilor de retail.

Spor& trade safe.
– Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2018 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al Bitcoin Romania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV