Bitcoin va fi adoptat in masa

10 februarie 2020 bitcoin

Articol scris de Alexandra Popescu

Pretul Bitcoin a trecut peste 10K in acest weekend, iar investitorii nu sunt lipsiti de emotie. Insa sunt necesare cateva miscari ca aceste valori sa fie de lunga durata. In primul rand, interesul institutional aratat catre cryptomonede creste. Exista multe fonduri din spatiul financiar traditional care vor sa se mute in piata monedelor digitale. Din pacate, volatilitatea pietei, impreuna cu reglementarile guvernamentale, sunt unii dintre factorii majori care impiedica o multitudine de investitori traditionali sa faca aceasta miscare. Se speculeaza ca, in viitor, Bitcoin va fi adoptat de majoritatea guvernelor, asa cum altele s-au aratat deja incantate de aceasta idee.

Un alt argument este suveranitatea monedei digitale BTC. Inclusiv Google Trends a avut placuta surpriza sa observe o crestere semnificativa a interesului oamenilor. Cuvintele „Bitcoin” si „Cryptocurrency” au avut cele mai multe cautari. De asemenea, volumul general de tranzactionare s-a marit semnificativ in ultima perioada.  Platforma noastra de tranzactionare trade.bitcoinromania.ro a beneficiat de cresterea majora a interesului aratat asupra diferitelor cryptomonede in aceasta luna. In continuare, la cumpararea de Bitcoin si altcoins prin Bitcoin Romania aveti 0% comision. Pentru ca BTC-ul a primit acesta atentie semnificativa, este recomandat ca sursele de energie regenerabile de la centralele traditionale sa inceapa sa prinda contur ca solutie la consumul de energie electrica pe care il utilizeaza moneda rege.

Interesul public pentru Bitcoin este ridicat, insa majoritatea potentialilor adepti nu pot achizitiona cryptomonede din cauza birocratiilor care stau la baza acestui proces. Trebuie sa existe solutii care sa faca posibila mutarea pe piata crypto intr-un mod usor de utilizat. Din fericire, ATM-urile de cryptomonede avanseaza, facand in acest mod optiunile de cumpararea facile pentru oricine. Bitcoin Romania va ofera un comision de 0% din cumpararea de cryptomonede prin reteaua noastra de ATM-uri din Bucuresti si din tara. Nu exista nicio indoiala ca achizitionarea de BTC este mult mai usoara acum comparativ cu ultimii cinci ani. Astfel, indiferent de evolutia pretului Bitcoin, sentimentul pietei este optimist, iar beneficiile blockchain sunt foarte reale. Nu exista niciun dubiu ca Bitcoin nu va fi adoptat in masa.

Sursa: https://bitcoinist.com/bitcoin-price-will-remain-above-usd-10k/

2 comments

  1. Scutaru Nanica spune:

    De unde pot sa cumpăr din timisoara.

    • Cristina Dinica spune:

      Buna ziua! Puteti cumpara online pe platforma trade.bitcoinromania.ro prin transfer bancar. In aceasta perioada beneficiati de comision 0% pentru orice cumparare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *