Bitcoin a depasit valoarea de 10.000 de dolari

10 februarie 2020 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Bitcoin a depasit valoarea de 10.000 de dolari in cursul acestui weekend, mai precis pe 9 februarie, depasind astfel nivelul cheie psihologic si, mai mult decat atat, atingand cea mai mare valoare din octombrie anul trecut. Pentru multi traderi, acesta este doar inceputul unui bull run. Printre cei care asteapta o crestere exploziva a cursului BTC se numara Anthony Pompliano, co-fondator si partener la Morgan Creek Digital. Acesta a declarat ca pretul Bitcoin poate atinge 100.000 de dolari pana la sfarsitul anului 2021, datorita ofertei limitate si a cererii crescute: “Bitcoin a atins doar 10.000 USD. Inca cred ca Bitcoin va atinge 100.000 USD pana la sfarsitul lunii decembrie 2021. Oferta fixa. Cerere in crestere. Timpul va decide”.

Pomp, asa cum este deseori numit de comunitatea crypto, a confirmat acum predictia de pret facuta in vara anului trecut. La momentul respectiv, Pompliano a justificat predictia la fel ca acum, declarand ca principiul de baza din spatele targetului este cel din economia clasica, cel al cererii si ofertei, care se aplica si in ceea ce priveste clasa de active digitale. O alta cauza a aprecierii continue a preturilor va fi apropierea urmatoarei injumatatiri BTC, a spus acesta. Arthur Hayes, un alt specialist, confirma predictia de crestere: “Nimic nu ma poate opri, merg pana la capat! Incet si sigur se castiga cursa. Sa luam scara pana la Bitcoin la 20k USD”.

Tone Vays, fostul analist de risc in cadrul Bear Stearns si invitat al Bitcoin Romania in cursul anului trecut, a declarat recent ca Bitcoin va incepe un alt rally pe termen lung. Potrivit lui Vays, cel mai mare test pentru Bitcoin este depasirea pragului atins de cryptomoneda rege in luna iulie a anului trecut, ca cursul era de aproximativ 13.900 de dolari per unitate. Vays a facut si o predictie pe termen lung: daca BTC poate atinge all time high-ul anterior, de aproximativ 20.000 de dolari, urmatorul prag este cel de 100.000 de dolari dupa aceea.

Sursa: https://cointelegraph.com/news/anthony-pompliano-believes-bitcoin-price-climb-to-100k-has-started

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *