Producatorul Assassin’s Creed sustine blockchain

22 noiembrie 2019 blockchain, EOS

Articol scris de Alexandra Popescu

Ubisoft, giganta companie care sta in spatele jocului video Assassin’s Creed s-a asociat cu o platforma de distributie bazata de EOS. Ultra este una dintre multele companii care considera ca blockchain si cryptomonedele pot face distribuirea jocurilor mai eficiente si jucatorii mai loiali. Potrivit unui comunicat de presa oferit catre Cointelegraph, Ubisoft o sa ajute la validarea tranzactiilor pe blockchain pentru pasionati.

Blockchain este un registru distribuit pentru tranzactii transparente si sigure si este baza pentru cryptomonede precum Bitcoin. Ultra si-a creat propria tehnologie, numita UOS, o filiala a EOS-ului, iar Ubisoft este prima companie de jocuri care a activat ca producator de blocuri in timpul unei perioade de incercare pe testnet-ul Ultra. Asta inseamna ca Ubisoft ajuta Ultra sa verifice daca tehnologia sa blockchain functioneaza corect.

Tranzactiile din retea vor include crearea de active in joc, transferuri de proprietate intre jucatori si plati. Conform declaratiilor oferite, Ultra s-a alaturat producatorului Assassin’s Creed prin crearea de blocuri deoarece este in interesul Ubisoft sa ajute platforma sa creasca si are si capacitatea tehnica de a oferi ajutor.

CEO-ul Ultra, Nicolas Gilot a declarat catre Cointelegraph „dedicarea de ani de zile a Ubisoft pentru explorarea tehnologiei blockchain asigura ca au cunostintele si abilitatile pentru a fi producator de blocuri excelente. Intrucat Ubisoft este deja lider in industria jocurilor si isi arata angajamentul de a sonda blockchain ca o tehnologie viabila, suntem foarte incantati sa anuntam prima noastra cooperare de acest fel cu ei. Portofoliul bogat de branduri de renume mondial, care includ Assassin’s Creed, Just Dance si Far Cry, este un testament al dedicarii lor de a crea continut de calitate pentru toti ”.

Directorul initiativei blockchain pentru Ubisoft, Nicolas Pouard a explicat ca este important sa sprijine aplicatiile din blockchain legate de jocuri adaugand „Echipa noastra de la Laboratorul de strategie crede cu tarie ca variantele de utilizare blockchain care aduc valoare jucatorilor sunt importante de sustinut, iar Ultra ofera o solutie care face acest lucru. In aceasta prima perioada de incercare de colaborare, speram sa-i ajutam sa-l aduca la o scara mai mare si sa experimenteze posibilitatile pe care le deschidem pentru industrie”. Veniturile companiei Ubisoft au fost estimate de Cruchbase la 2,5 miliarde de dolari si numai jocul video Assassin’s Creed a vandut pentru 140 de milioane de exemplare de la aparitie.

Sursa: https://cointelegraph.com/news/assassins-creed-dev-becomes-block-producer-for-eos-based-gaming-startup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *