Charles Hoskinson, creatorul Cardano: Crypto este de neoprit. Crypto este viitorul

25 noiembrie 2019 bitcoin, cryptomoneda, pretul bitcoin

Articol scris de Cristina Dinica

Saptamana trecuta a fost una bearish pe piata cryptomonedelor, iar Bitcoin a scazut la un curs inregistrat ultima data in luna mai. Mai precis, dupa aproape o luna de la cresterea care a dus pretul BTC la peste 10.000 de dolari, acum principala moneda se situeaza in jurul valorii de 7.000 de dolari. Aceasta scadere nu ii afecteaza perceptia lui Charles Hoskinson asupra pietei crypto, care face predictii bullish pentru cursul Bitcoin.

Pe fondul scaderii semnificative a pietei, Hoskinson, co-fondatorul Ethereum si creatorul Cardano, ramane un crypto bull extrem de hotarat, subliniind perspectivele viitoare ale cryptomonedei rege. Acesta este convins ca, desi pierderile pe termen scurt sunt inevitabile tinand cont de trendul actual, exista inca o baza serioasa pentru a crede in crestere pe termen lung.

Mai precis, Charles Hoskinson a declarat ca se asteapta ca Bitcoin sa revina la un curs de peste 10.000 de dolari si ulterior sa ajunga la un all-time high de aproximativ 100.000 de dolari in viitor, fara a oferi insa si un interval exact pentru atingerea acestui obiectiv. Intr-un tweet recent, acesta a cerut comunitatii crypto sa isi schimbe perceptia despre Bitcoin, care inseamna mai mult decat speculatii. Creatorul ADA a pus cea mai recenta scadere a pretului BTC, cu aproximatic 20 de procente, pe stirile de tip FUD (Fear, Uncertainty, Doubt – frica, incertitudine, indoiala), dar si pe manipularea pietei.

Specialistul a declarat ca Bitcoin trebuie vazut ca fiind mai mult decat doar volatilitate si miscari de pret si se asteapta ca cea mai mare cryptomoneda sa vada o crestere de curs in viitor. “Pretul Bitcoin scade? Amintiti-va: dupa ce depasim FUD si manipularile din stiri, ramanem cu o miscare globala care va schimba lumea. Vom vedea din nou BTC la 10k btc si asteptam 100k. Crypto este de neoprit. Crypto este viitorul”, a spus Hoskinson.

  

Sursa: https://twitter.com/IOHK_Charles/status/1197896099106828288

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *