Tranzactioneaza EOS pe platforma Bitcoin Romania

16 octombrie 2018 EOS, tranzactionare

Articol scris de Cristina Dinica

bitcoin romania

EOS este o platforma de tip Blockchain pentru dezvoltarea aplicatiilor descentralizate (dapps), similara cu Ethereum. Potrivit site-ului oficial, EOS reuneste cele mai bune caracteristici ale diferitelor tehnologii smart contracts, cum ar fi securitatea Bitcoin sau suportul de calcul al Ethereum. Platforma este usor de utilizat si scalabila pentru utilizatorul de zi cu zi.

Viziunea EOS este de a construi o platforma dapp de tip Blockchain care sa poata scala in mod sigur si rapid mii de tranzactii pe secunda. Scopul este acela de a oferi un sistem complet de operare pentru aplicatii descentralizate, prin furnizarea de servicii precum autentificarea utilizatorilor, stocarea in cloud si gazduirea serverelor.

EOS este dezvoltat de Block.one si, implicit, de Dan Larimer, co-fondatorul Steemit, considerat de multi un vizionar. O contributie semnificativa o are Kevin Heifner, care a lucrat anterior la Boeing si isi pastreaza titlul de Inginer Software Principal la Object Computing, o firma de software industriala din St. Louis.

EOS indeplineste multe din aceleasi functii ca Ethereum si, potrivit echipei din spatele platformei, are o capacitate mult mai mare – pâna la milioane de tranzactii pe secunda. Surse neoficiale sustin ca insusi numele proiectului vine de la Ethereum Operating System. Chiar daca acest lucru nu este confirmat de fondatori, numele ii ajuta sa explice scopul sau: acela de a oferi un sistem de operare pentru aplicatiile descentralizate.

Tranzactioneaza EOS pe primul si cel mai mare exchange crypto din Romania

De la lansarea din iulie 2017, tokenul a depasit valoarea de 18 dolari la inceputul acestui an, pe 13 ianuarie. Ulterior, pe 29 aprilie, EOS a atins all-time high-ul de 21.46 dolari. Deoarece scaderea sau eliminarea fee-urilor asociate cu Ethereum este, in sine, o oportunitate de piata valoroasa, EOS s-a aflat in mod constant printre cryptomonedele de top dupa capitalizarea de piata.

Pentru ca dorim sa beneficiezi de cel mai bun curs, fie ca vinzi sau cumperi EOS, politica noastra este de a face oferte personalizate. Tranzactioneaza EOS simplu, rapid si la cel mai bun curs, completand acum formularul. Account managerul care iti gestioneaza contul pe platforma de trading Bitcoin Romania te va contacta in cel mai scurt timp pentru a-ti face cea mai buna oferta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *