Anthony „Pomp” Pompliano: Compania de software Ripple este convingatoare

15 noiembrie 2019 ripple

Articol scris de Cristina Dinica

Anthony Pompliano, co-fondatorul companiei de gestionare a crypto-activelor Morgan Creek Digital, l-a intervievat recent pe CEO-ul Ripple, Brad Garlinghouse. Cei doi, ambii fiind cunoscuti pionieri crypto, au vorbit despre starea actuala a pietei, despre Ripple si planurile viitoare ale companiei, despre XRP, precum si despre reglementarea pietei crypto.

Pompliano a declarat in acest interviu ca si-a consolidat increderea ca Ripple poate crea un design puternic pentru intreprinderi, prin transferul rapid si simplu de fonduri. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de activele digitale, Pomp, asa cum este deseori numit de comunitatea crypto, continua sa fie sceptic in ceea ce priveste potentialul investitional al XRP.

Am spus din prima zi: compania de software Ripple este convingatoare. Ideea este ca bancile au nevoie de produse software as a service (Saas) pentru a-si conduce mai bine afacerea, pentru a fi mai eficiente si pentru a muta banii mai usor. Toate acestea au sens pentru mine”, a declarat analistul referitor la dezvoltarea companiei cu sediul la San Francisco.

Probabil inca nu sunt convins inca de faptul ca XRP in sine este 1. oportunitatea de investitie pe care o multime de oameni o considera si cred ca este si 2. cred ca exista o serie de alte monede digitale care pot fi utilizate in sistemul respectiv. Asadar da, sunt bullish in ceea ce priveste compania de software Ripple si sunt inca un sceptic in ceea ce priveste moneda digitala XRP”, a spus Anthony Pompliano.

Pomp nu este insa sceptic si in ceea ce priveste prima moneda descentralizata. In iulie acesta declara ca BTC va ajunge la 100.000 de dolari per unitate pana la sfarsitul anului 2021. Potrivit acestuia, previziunea sa se bazeaza pe principiul de baza din economia clasica, cel al cererii si ofertei, care se aplica si in ceea ce priveste clasa de active digitale.

 

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=sRvUSelIaEw

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *