Deveniti actionari Bitcoin Romania

22 mai 2019 Bitcoin Romania

Articol scris de Cristina Dinica

Stimati clienti,

Va anuntam cu placere extinderea Bitcoin Romania si in Canada, iar dumnevoastra aveti oportunitatea de a deveni actionari. Clientii Bitcoin Romania sunt primii care pot beneficia de aceasta oferta limitata atat ca numar de actiuni scoase la vanzare, cat si ca timp de achizitie.

Investitia minima este de 1.000$, iar oferta este disponibila pana in data de 5 iunie 2019. In acest moment, 38% dintre actiunile scoase la vanzare au fost deja cumparate.


Persoanele interesate trebuie sa isi creeze un cont in cadrul platformei Bnk to the Future (daca nu au deja un cont) si sa acceseze oferta. Dupa inregistrarea contului, platforma Bnk to the Future o sa va indrume pasii in vederea realizarii formalitatilor necesare. In cazul in care aveti intrebari referitoare la procesul de inregistrare, va invitam sa accesati https://bnktothefuture.com/support.

Prin intermediul Bnk to the Future, companii precum Kraken, Bitfinex, Bitpay, Bitstamp, Shape Shift au oferit celor interesati sansa de a investi in ceea ce vor fi adevaratele banci ale viitorului.

Profitati acum de aceasta oferta si bucurati-va de sansa oferita de a fi nu doar pasionati de crypto, ci chiar investitori, actionari la prima astfel de banca a viitorului cu origini din Romania si sediu in Canada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *