Jurnalul Crypto – Analiza Zilelor 20-21 Mai

22 mai 2019 analiza tehnica, blockchain, cryptomoneda, ethereum

Articol scris de Cristian Bot

bitcoin romania

▪ ETH/USD 1D Update ▪

▪ Păstrăm aceeași interfață a graficului pentru Ethereum. De ce? Pentru că nu a dat greș până acum. Singurele schimbări sunt următoarele: am „descărcat” graficul de etichete inutile care erau prezente în jumătarea inferioară a acestuia și am adăugat două nivele noi, ambele fiind reprezentate de linii orizontale roșii, pe care le vom discuta după cum urmează:

▪ Avem în primul rând un nivel de interes la $278, pe care ETH l-a stabilit în urmă cu ~280 de zile, în vara anului trecut, când prețul se congestiona pregătindu-se de un breakdown. Dacă privim reacția prețului odată ce a ajuns din nou aici (în urmă cu 5 zile, mai exact joi, 16 mai), vom observa faptul că a coincis cu ziua în care atât Bitcoin cât și celelalte monede majore au suferit corecția majoră pe care am discutat-o în comentariul de luni. Considerând nivelul roșu de pe grafic (de la $278.38) ca punct de maxim și capătul wick-ului (umbrei) zilei imediat următoare, vom obține o depreciere de peste 18 procente pentru ETH.

▪ Merită menționat faptul că Ethereum a recuperat trei sferturi din acest „pullback” la doar două zile după ce a avut loc. De asemenea, consolidarea curentă indică către posibila formare a unui triunghi de consolidare („pennant” – fiind denumirea originală, în engleză, a formațiunii), al cărui rezultat poate fi tot de partea cumpărătorilor. În mod cert, lucrul acesta se confirmă atât cu un rezultat înspre nord al consolidării – adică stabilirea unui „higher high” (punct de maxim mai mare decât cel stabilit anterior) – cât și cu o închidere deasupra nivelului marcat „S/R flip”.

▪ Potențială țintă a cumpărătorilor, în cazul în care scenariul de mai sus decurge conform descrierii, ar putea fi zona ~$320, chiar în dreptul ultimului „swing high” pe care ETH l-a stabilit în declinul suferit pe parcursul anului 2018.

Spor& trade safe!
-Cristian Boț, analist tehnic Bitcoin România

©2018 BitcoinRomania | Declinarea Responsabilității: Acest mesaj este strict cu caracter informativ, nu este o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument financiar și nu reprezintă sub nici o formă termenii și condiții oficiale sau angajamente în relația cu BTR Exchange SRL. Nu există și nu este oferită nicio garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al BitcoinRomania, BTR Exchange SRL. BTR Exchange nu oferă nicio garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existând posibilitatea unei erori tehnice sau umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *