Willy Woo prevede un nou bull run intr-o luna

29 iunie 2020 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Alexandra Popescu

La inceputul acestei saptamani, analistul Willy Woo a publicat un nou model de pret Bitcoin, care demonstreaza ca un nou bull run ar putea incepe in 30 de zile. Modelul se bazeaza pe date istorice si identifica inceputul rularilor de Bitcoin ale taurilor. 

Pretul cryptomonedei a ajuns in jurul valorii de 10k in februarie, inainte de pandamia COVID, cand toate pietele bursiere din SUA au fost afectate. La acel moment, analistii se asteptau ca BTC sa se retraga, intrucat pretul atinsese un nivel de 10.500 USD, ceea ce este un model de rezistenta pivotant. In mod surprinzator, pretul a scazut, atingand 6.000 de dolari, ajungand la un nivel minim de 3.600. Acest lucru a provocat probleme majore pe piata cryptomonedelor, fiind lichidate mai mult de un miliard de dolari de pozitii Bitcoin. 

Potrivit lui Woo, BTC a fost pozitionat pe piata taurilor inainte ca pandemia coronavirus sa afecteze aproape toate instrumentele de investitii. Noul model al analistului, care a marcat cu exactitate inceputul a patru rulaje anterioare, indica faptul ca Bitcoin se pregateste pentru un alt randament pe termen scurt. 

Willy Woo sustine doua ipoteze: „1) Bitcoin a fost creat pentru un bull run pana cand COVID a distrus aceasta concluzie; 2) Modelul sugereaza ca suntem aproape de urmatorul bull run, daca pretul BTC ramane la nivelul de 9.000 USD, unde este de o luna. Cu cat este mai lunga aceasta pozitie, cu atat o sa fie mai mare pretul maxim”. O perioada lunga de consolidare sub un nivel de rezistenta, cum ar fi 10.500 de dolari este un lucru pozitiv, deoarece arata puterea cumparatorilor de a incerca sa incalce un nivel cheie si nu exista suficienta presiune de vanzare pentru a-l contracara. 

Incepand cu luna martie, pretul monedei rege s-a redresat din zona de 4.000 USD fara o corectie majora si, pe parcurs, a atins niveluri de 5.800, 6.500, 8.100 si 8.600 dolari. Tendinta ascendenta a inregistrat unele scaderi in ultima perioada. Cu toate acestea, structura pietei a ramas intacta. In ciuda corectiilor actuale, pretul Bitcoin ramane in crestere, chiar daca se deplaseaza lateral intr-o faza de consolidare. Aceasta confluenta si rezistenta nivelurilor cheie de sprijin consolideaza probabilitatea unei piete puternice de tauri pe termen mediu-lung. 

Puteti sa cumparati Bitcoin si alte cryptomonede prin pro.bitcoinromania.ro. Pe langa cel mai bun trading fee din piata, de doar 0.25%, si cele mai rapide tranzactii, indiferent de ora si zi, aveti posibilitatea de a castiga un tricou aniversar Bitcoin Halving 2020. Continua sa-ti faci viitorul mai sigur alaturi de Bitcoin Romania! 

Sursa: https://cointelegraph.com/news/new-bitcoin-price-model-suggests-exponential-bull-run-in-one-month 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV