Vinde Litecoin rapid si simplu pe platforma de trading

11 iulie 2018 tranzactionare

Articol scris de Cristina Dinica

Litecoin presupune un proiect open source, transferul de LTC bazandu-se pe un protocol cryptografic deschis. Crearea LTC a fost inspirata de cryptomoneda-rege, de catre Charles Lee, angajat Google, cu sprijinul membrilor din comunitatea Bitcoin. Lansarea Litecoin a avut loc in octombrie 2011. In noiembrie 2013, valoarea Litecoin a cunoscut o crestere masiva, de la aproximativ 2.45 dolari la inceputul lunii, depasind 50 dolari pe 28 noiembrie. Astfel, Litecoin a atins o capitalizare de piata in valoare de 1 miliard de dolari in noiembrie 2013.

vinde litecoin

Pe baza protocolului Bitcoin peer-to-peer, Litecoin aduce o serie de imbunatatiri. Una dintre cele mai importante caracteristici este timpul redus de confirmare a tranzactie: in medie 2.5 minute. Confirmarile mai rapide ale Litecoin ofera utilizatorilor finali un acces mai rapid la disponibilitatile lor, un avantaj in special in situatii sensibile la timp. In luna mai 2017, prima tranzactie Lightning Network a fost finalizata transferand 0.00000001 LTC de la Zürich la San Francisco in mai putin de o secunda.

Vinde Litecoin

All-time high-ul (ATH) Litecoin a fost atins tot in anul 2017, mai precis pe 21 decembrie, cand valoarea LTC a depasit 334 dolari. In prezent, proiectul Litecoin este gestionat de 6 dezvoltatori de software, condusi de Charles Lee, cu o comunitate de sustinatori in crestere.

Litecoin se poate vinde rapid si sigur pe platforma de trading Bitcoin Romania, primul si cel mai mare exchange crypto din Romania. Vinde Litecoin pe platforma de tranzactionare printr-o metoda simpla si eficienta si primesti banii direct in contul tau bancar in cel mai scurt timp.

In ceea ce priveste tranzactionarea altcoins, politica Bitcoin Romania este de a face oferte personalizate fiecarui client. Trebuie doar sa iei legatura cu managerul tau de cont pentru a beneficia de cel mai bun curs. Completeaza acum formularul si acesta te va contacta rapid pentru a vinde Litecoin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *