Parteneriat Bitcoin România și Twispay achiziționare Bitcoin cu carduri bancare

15 decembrie 2017 bitcoin, tranzactionare

Articol scris de Mirona Noru

Bitcoin România și Twispay anunță un parteneriat, oferind în premieră posibilitatea de a achiziționa Bitcoin cu carduri bancare.

Bitcoin România, o companie de exchange și brokeraj crypto, liderul de piata in Romania si Europa de Est, și Twispay, procesator de plăți european acreditat BNR, au anunțat disponibilitatea imediată a unei integrări care permite clientelei globale să achiziționeze Bitcoin și Ethereum folosind carduri bancare Visa și Mastercard.

twispay-imagine

Fără precedent în România, acesta este unul dintre primele parteneriate de integrare din Europa care permit utilizatorilor să se folosească de carduri bancare pentru a achiziționa criptomonede. Până de curând, investitorii puteau achiziționa criptomonede numai prin transferuri bancare și depozite în numerar, însă volatilitatea extremă a pieței de criptomonede a impus necesitatea unei flexibilități operaționale suplimentare. Pur și simplu, investitorii în criptomonede au nevoie de modalități de plată mai rapide, mai sigure și mai confortabile.

Un singur minut poate face diferența între un milion pierdut și un milion câștigat. Acesta este motivul pentru care a oferi clienților noștri posibilitatea de a achiziționa Bitcoin și Ether prin intermediul cardurilor de credit este esențială în încercarea noastră de a oferi un avantaj competitiv și o șansă mai mare de succes pentru utilizatorii Bitcoin România. Pe viitor, lucrând în continuare alături de Twispay, o instituție financiară bazată pe tehnologie, intenționăm să oferim clienților flexibilitate financiară și funcționalități suplimentare. Împreună, vom putea aborda orice provocare pe care lumea cripto-ului ne-o poate ridica„, a declarat George Rotariu, CEO Bitcoin România.

Calitatea și fiabilitatea procesării plăților pot face sau desface o afacere. Abilitatea de a accepta plăți online ușor, rapid și în condiții de siguranță este esențială pentru orice afacere online, cu atât mai mult pentru un exchange de criptomonede. Suntem bucuroși să contribuim la consolidarea poziției de vârf a partenerului nostru pe piața românească de criptomonede și la poziționarea sa în prim-planul scenei de cripto europene„, a declarat Cristi Gheorghe, CMO Twispay.

Bitcoin România este o companie românească de brokeraj crypto care oferă o gamă largă de servicii, de la tranzacționarea prin intermediul platformei online, la ATM-uri dedicate pentru criptomonede. Bitcoin Romania a adus primul ATM de Bitcoin din Europa continentala la inceputul anului 2014 in Bucuresti. Mai multe detalii pe https://trade.bitcoinromania.ro/.

Susținută de propria sa bancă acceptatoare – Capital Financial Services – Twispay este un procesator european de plăți online și un centru de inovație în domeniul FinTech, furnizând comercianților online accesul la un portofoliu complet de servicii de plată la cele mai competitive costuri. Aflați mai multe pe https://www.twispay.com/.

poza-articol

16 comments

 1. Trantea Sică Adrian spune:

  De când și cum eu vreau să cumpăr acum se poate?

 2. Radu aniela spune:

  Buna ziua, cum cumpăr etherum prin twispay?

  • Mirona Noru spune:

   Buna ziua, va rugam sa intrati in sectiunea Cumpara Ether de pe platforma, si la metoda de plata o sa gasiti varianta platii cu cardul. Va multumim!

 3. db spune:

  Am incercat acum sa cumpar de 650 ron si imi da eroare cum ca suma minima este 300 ron! Dupa matematica mea 650 > 300, deci…ce facem?

 4. Sorin Adrian spune:

  Buna ziua,
  Cat timp dureaza pana la procesarea unei comenzi de cumparare Bitcoin achitata cu card bancar?

  • Cosmin Bida spune:

   Este aproape instant sau vorba de minute! Ulterior in functie de cantitate si aglomerarea retelei le veti primi la locatia aleasa. Sunt client vorbesc din experienta proprie

 5. Florin Popescu spune:

  Se tot discuta de multa vreme de emiterea in parteneriat a unui card pentru bitcoin. Ceva noutati legat de acest subiect? Ma intereseaza mai mult decat posibilitatea sa il cumpar cu cardul sa il pot detine pe card.

 6. Lucian spune:

  Dacă deja dețin bitcoin pot sa ii si retrag în ron se inteleg?

 7. Cosmin spune:

  Bună ziua!
  Care este valoarea unui Bitcoin în România?

 8. Dora spune:

  Cum adicā???doar la cumparārare aveti obtiune cu cardul?si la vînzare ???(ce se întîmplā daca este monedā virtuala???) Nu se poate vinde ?)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV