Titlurile știrilor Bitcoin – II

18 februarie 2015 bitcoin

Articol scris de Wu Mihu

Newspapers-shutterstock_124029454

Preț și comercializare

Prețul Bitcoin și-a țesut drum în lumina reflectoarelor din nou, precum susține Kezia Iosif, de la World Finance, anumite zvonuri privind faptul că Google lucrează la un sistem de plăți mobile, care ar permite clienților să efectueze tranzacții Bitcoin folosind smartphone-urile cu sistem Android.

In articol, Joseph notează faptul că, după anunțarea din data de 12 Februarie al editorialului „top 10 cele mai valoroase monede digitale care au suferit o renaștere și au crescut în valoare pe o perioadă de 24 de ore„.

Aceasta nu este prima dată când investițiile din spațiul valutei digitale au cauzat o expansiune largă pe piață.

Când Microsoft a anunțat că va accepta plăți Bitcoin, prețul Bitcoin a crescut cu aproximativ 4%.

De asemenea, meritul merge și la Nasdaq al lui Martin Tillier, care a scris despre modul în care natura tranzacțiilor Bitcoin s-au schimbat.

El începe prin luarea în considerare a acțiunii de tarif dominate de comercianți, mai degrabă decât influența de piață care este o „sabie cu două tăișuri„.

Tillier explică faptul că Bitcoin nu este o excepție în această privință, adăugând că „pentru cei a căror atașament de moneda virtuală este mai ideologic și emoțional decât practic și financiar, poate fi frustrant. Ei văd situația din altă perspectivă, punând Bitcoin în ipostaza propriului copil care acum a devenit o jucărie pentru comercianți„.

În ciuda acestui fapt, Tillier spune că chinul lor ar putea fi înlăturat, în funcție de performanța BTC / USD din ultima lună.

El continuă:

Există dovezi ample privind comercianții speculativi care fac presiuni în jurul valorii Bitcoin, dar mai mult, care continuă, cu cât suntem mai aproape de atingerea a unei dovezi care dovedește că Bitcoin are trebuie să își îndeplinească potențialul: stabilitatea relativă„.

Condiții de viață pe Bitcoin

Morgan Spurlock a încercat să filmeze explorarea viața pe Bitcoin și a fost, probabil, cel mai bun divertisment de știri al săptămânii, care conduce peste 1.600 de articole pe tot parcursul săptămânii.

Nominalizat la Oscar, producătorul documentarului spune că „toată chestia asta este atât de ridicolă” într-o scenă de deschidere cu interviuri cu diverse persoane pe parcursul episodului, inclusiv cu cercetătorul de securitate Dan Kaminsky, fostul agent special FBI Christopher Tarbell, democratul senatorul West Virginia, Joe Manchin și Andreas Antonopoulos, autor și avocat Bitcoin.

În decursul spectacolului, Spurlock a achiziționat Bitcoin de la Bitcoin Center din New York, a ajutat la înființarea unor mașini noi la o mină Bitcoin și a vizitat piață neagră SIlk Road 2.0 de unde a cumpărat un ceas Rolex fals.

Episodul a fost difuzat vineri și precum controversatul documentar nominalizat la Oscar, anume ”Super Size Me”, acesta s-a concentrat pe conceptul lui Spurlock de a supraviețui pe un anumit lucru – în acest caz, el trăiește cu ajutorul valutei Bitcoin în loc de dolar.

În cele din urmă, spune că „chiar dacă moneda Bitcoin explodează, tehnologia ar putea intra în istorie ca una dintre cele mai importante invenții ale acestui secol. Ar putea schimba chiar lumea”.

Dezvoltarea piețelor

Săptămâna trecută, Bitcoin a fost adesea menționat ca o soluție viabilă pentru provocările de plată de remitențe din America Latină.

Subiectul în curs de dezvoltare a piețelor a continuat să prindă avânt, dar de data aceasta, o parte din raportare s-a concentrat asupra Africii.

Într-o parte din CNN Money, Alex Court discută cazul monedei digitale în Africa.

In articol, Court a declarat că „banii fac lumea să se învârtă … dar ce se întâmplă dacă bancnotele și monedele au fost înlocuite cu un cod online?

În acest caz, Bitcoin ar putea face doar asta. „În Africa sub-sahariană, unde 75% din populație nu deține un cont bancar, experții spun că moneda ar putea ajuta milioane de oameni în ceea ce privește plătirea facturilor și combaterea finanțelor„.

„Criticii spun că taxele asociate cu cumpărarea de monede digitale trebuie să fie luate în considerare atunci când se analizează costurile de remitențe”, se notează în articol.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: coindesk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

Trade – Activarea Contului

Aparitii TV