Site-ul Bitcoin Gold inca nu ofera informatii cheie

19 octombrie 2017 bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Informatii cheie despre Bitcoin Gold inca nu sunt furnizate traderilor de cripto cu doar cateva zile inainte de hard-fork-ul anuntat, desi criptomoneda ce urmeaza sa fie lansata la inceputul lunii noiembrie a primit in sfarsit un site web actualizat.

La suprafata, site-ul pare mult mai profesionist, chiar daca cazurile de utilizare pentru acest altcoin raman inca neclare. In plus, nu exista nicio indicatie cu privire la cine va sustine BTG in primul rand. Acum este un moment bun pentru a trece peste cateva din specificatiile Bitcoin Gold, asa cum a subliniat echipa sa.

shutterstock_648229114

Actualizarea facuta pe site-ul BITCOIN GOLD inca nu ofera informatii cheie

Asa cum majoritatea oamenilor s-ar fi asteptat, informatiile gasite pe site-ul actualizat Bitcoin Gold inca nu explica prea multe. De fapt, aceasta nu face decat sa confirme majoritatea informatiilor pe care oamenii le-au speculat pana in acest punct.

Bitcoin Gold foloseste un nou algoritm de lucru cunoscut sub numele de Equihash, iar scopul sau este sa emita un total de 21 de milioane de BTG. Ce este destul de interesant este modul in care va exista o ajustare dificila pentru fiecare bloc. Acest lucru este destul de diferit de Bitcoin sau oricare dintre celelalte tipuri de fork-uri existente sau viitoare.

Mai exact, dificultatea monedei Bitcoin se ajusteaza la fiecare doua saptamani, la fel ca si fork-ul SegWit2x. Bitcoin Cash are un EDA care face lucrurile destul de interesante, desi nu atribuie mult valorii monedei in sine. Va fi interesant sa vedem daca minerii incearca sa „depaseasca” algoritmul BTG in aceasta privinta.

In plus, se pare ca dezvoltatorii Bitcoin Gold au implementat in final o protectie adecvata pentru replay. Aceasta este in continuare in fata SegWit2x in aceasta privinta, deoarece acel lant particular nu are inca o protectie repetata. Apoi insa, ramane sa se vada daca oamenii chiar vor fi interesati de Bitcoin Gold, avand in vedere ca nu exista baze de minerit sau schimburi care sa sustina acest airdrop in acest moment. Aceasta situatie nu se va schimba peste noapte, dar mai sunt inca opt zile inainte sa se produca fork-ul.

Pe noul site, nu se mentioneaza modul in care utilizatorii pot obtine Bitcoin Gold. Stim ca va exista o rata de 1: 1 fata de BTC detinuta in portofelele utilizatorilor in momentul fork-ului. Cu toate acestea, nu exista nicio informatie cu privire la modul in care utilizatorii pot obtine efectiv Bitcoin Gold sau sa isi revendice soldurile in acest sens. Echipa se presupune ca lucreaza la ghiduri de recuperare a BTG de la Electrum, Mycelium si portofele tip hardware.

In final, ramane de vazut cum vor decurge lucrurile pentru Bitcoin Gold. Momentan nu exista un portofel oficial Bitcoin Gold, insa speram ca lucrurile se vor imbunatati pana la fork.

bitcoin

sursa: https://btcgpu.org/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *