Este nevoie de o scadere sunt 3000 $ pentru o miscare bullish?

14 decembrie 2018 bitcoin, pretul bitcoin

Articol scris de Mirona Noru

Bitcoin Romania

Este nevoie de o scadere sunt pragul de 3000 de dolari pentru o miscare bullish? Piata crypto a fost afectata trendul bearish din ultima perioada si a lasat traderii fara speranta. Acum este foarte probabil ca pretul Bitcoin sa scada sunt pragul de 3000 de dolari sau chiar sa se duca si mai tare in jos. Un scenariu „apocaliptic” care poate este necesar pentru ca moneda virtuala Bitcoin sa isi recape fortele. Un catharsis necesar. Cu toate acestea, Bitcoin pare sa semene in ultima perioada mai mult cu un bilet de loterie si nu se stie niciodata ce poate aduce.

Potrivit analistilor tehnici, Bitcoin va continua tendinta descendenta si va ajunge la 3000 $ sau chiar mai putin inainte de inceperea unui nou ciclu puternic. Pretul Bitcoin a cunoscut o mare respingere la aceasta rezistenta, ceea ce poate inseamna ca va scadea foarte repede foarte curand. Exista, de asemenea, o sansa ca BTC sa intre in capcana bearish dupa scaderea la pragul de 3.000 de dolari. In plus, numarul de shorturi a scazut usor si acest lucru poate fi interpretat ca pierderea sperantei majoritatii comerciantilor cu amanuntul. Nostalgiile revin cand ne gandim la cresterile de anul trecut, cand pragul de 3000-4000 de dolari era doar o parte a unui trend puternic ascendent.

In ceea ce priveste o noua scadere uriasa, probabilitatea de a trece sub 2.000 de dolari este in prezent scazuta, insa majoritatea oamenilor anticipeaza acest rezultat. Talk about negative feelings, right?

Autoritatile de reglementare realizeaza treptat faptul ca nu pot incuraja tehnologii de tranzactionare mari, scumpe, care sa faciliteze evaziunea fiscala si activitatea criminala. In acelasi timp, bancile centrale din Suedia si China isi dau seama ca si ele pot emite valute digitale … Cand vine vorba de noi forme de bani, sectorul privat poate sa inoveze, dar intre timp guvernul reglementeaza si se alatura miscarii de evolutie financiara”, a declarat fostului economist sef al FMI si actualul profesor de economie si politics publica de la Harvard, Kenneth Rogoff, despre viitorul Bitcoin.

Mai intai de toate, o recuperare nu este considerata autentica atunci cand un raliu nu este insotit de o puternica recastigare a valorii  intr-o perioada scurta de timp. Deci, daca BTC a scazut pana la un anumit punct, dar a reusit sa revina la un anumit nivel intr-un interval mult mai lung, este cu siguranta un raliu de crestere fals, ceea ce ar duce la un declin. In alt caz, atunci cand pretul creste rapid, exista o sansă mai mare pentru o crestere.

In mod traditional, atunci cand exista o schimbare a tendintei, „ursii” primesc semnale false si inselatoare pentru a-i convinge inca o data ca sunt gata sa renunte. In anumite circumstante, o astfel de capcana se numeste o capcana bearish. Acesta truc este gandit pentru a prinde cat mai multi ursi, care devin prea increzatori atunci cand o vanzare importanta de pe piata a durat prea mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *